Jullovsinaktiviteten

r036A6734

Nu har min systers familj åkt vidare efter att ha varit hos oss i en hel vecka. Så himla mysiga dagar. Vi har sparkat, tagit skidturer på sjön i månskenet, åkt skrana och pulka och sett The Crown nedbäddade i soffan. Men bara för att julhelgen är förbi tar ledigheten inte slut. Jag stannar kvar i julbubblan många dagar till och bjuder hem vänner, hälsar på släktingar och åker ännu mer längskidor. Inte ett pynt plockas bort.

Prick nu är tomt och tyst i huset för Jakob och barnen är i stan hos farmor. Och jag gör det jag varje jul längtar efter – de jullovsaktiviteter jag gjort alla år under uppväxten. Nämligen att ligga på sängen med en bra bok och massa julgodis. Och då och då slumra till en stund, eller gör en anteckning i dagboken. Ingenting är skönare och mer vilsamt än just detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Jullovsinaktiviteten”

  1. Å avundas dig snön och att få ge sig ut på skidtur. Inget Thailand för mig, skulle hellre dra norröver vintertid. God fortsättning önskar Stockholmarn.

  2. Under en palm i Florida blir jag avundsjuk på skidturer i månsken. Hemma hos oss i Sverige är dock ingen snö eller is kvar nu. Hoppas på mer vinter snart!

  3. Önskar att jag var ledig också. Hann inte läsa något under julhelgen, trots nya fina böcker som jag längtar efter att bläddra i. Att äta julgodis hann jag dock med 🙂