Nyåret

036a6560-700x509

Detta nyår ligger jag däckad i sjukdom. Det hade väl varit okej om det inte var så att familjen var sjuk även i julas. Samt förra julen och förra nyåret. Det verkar vara en dålig grej att komma samman en massa folk i juletid när immunförsvaret är som sämst. Jag har i alla fall krupit ner i sängen och sovit bort prick hela dagen med korta avbrott för några sidor ur Röde Orm. Roliga böcker är i en riktigt bra tröst.

Tack för i år alla fina läsare. Hoppas ni får ett härligt nyår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Nyåret”

 1. Hoppas att det inte är magsjuka eller något allvarligt . Annars är det bara att go all in te med riven ingefära, raggsockor och in under tjocka täcker och bara slappa. Jag tror att det bästa receptet för att bli frisk är att bestämma sig för att man faktiskt är sjuk.
  Tack för en underbar pod. Erika och du, ni är ju bara för bra ihop.

 2. Gott nytt år och ett snabbt till-piggnande önskar jag dig! Tack för en fin och härlig blogg. Kram & all lycka inför 2017

 3. Usch så ledsamt. Krya på dig! Tack för en fantastisk blogg, podd och all inspiration. Kram

 4. men nä, stackars familjen med så mycket sjukdom. Meeeen man får tänka att det “bara” är vanliga dagar ändå <3 ni får ha ett mininyår längre fram 🙂

 5. Krya på dig Clara! Gott nytt år och hoppas du får ett underbart 2017 som tar dig ännu längre bort från utmattningen och tillbaka till dig själv igen. Tack för det här året!!

 6. Själv har jag slutat att förvånas över att jag alltid blir sjuk när jag går på ledighet. För mig tror jag att det har att göra med stress, att stressnivåerna håller sjukdomarna borta för att sen när jag slappnar av åka på det istället. Så kanske det inte är för dig men jag tror det är vanligt. Krya på dig! Älskar din blogg!

 7. Tack för allt du delat med oss läsare år 2016. Din blogg är verkligen en oas. Önskar dig o din familj allt gott som tänkas kan, detta nya år 2017!
  /VARM KRAM

 8. Det är allt socker som tar kål på immunförsvaret. Socker sätter immunförsvaret på paus. Så om ni blir sjuka vid alla högtider, testa att skippa sockret.

 9. Åh Röde orm! Brukar känna att vintern är perfekt för mysiga klassiker! Charles Dickens, George Elliot och Jane Austen och sånt. Tack för fint år och hoppas ni kryar på er snart du och barnen!