Det är för dig och de här som vi poddar!

6B8D9110-3319-4D42-B577-8F81CDE7F6B0

Mirjam i irländska Carrick-on-suir äter en croissant varje gång ett nytt poddavsnitt kommer ut.
Mikaela (uppe till höger) törs inte lyssna på En Underbar Pod på gatorna i Ho Chi Minh – hon kan ju bli överkörd av en moped!

Malin i Australien (uppe till vänster) tycker att podden är knäpp på ett bra sätt medan Kajsa i Ghana (nere till höger) skrattade så att hon grät åt det Grisiga avsnittet.

Den här gången pratar vi med poddlyssnare runt hela jorden – välkommen till En Underbar Pod International! Tryck på gula playknappen!

Musik: Himlen över Hedlunda av Olov Antonsson.

Mer om Kajsas liv i Ghana kan du läsa på kajsaha.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Det är för dig och de här som vi poddar!”

 1. Åh vad roligt att få höra om Mikaela Mirjam och Kajsa ♡ Tack igen Erica och Clara för er underbara pod 🙂 Jag är så tacksam mot er och podden. Tisdagar skulle vara så tråkiga utan er ♡
  Kram, Malin i Aus.

 2. Tack Clara och Erica! Avsnittet blev ju hur bra som helst! Hej Mikaela, Malin och Mirjam och alla andra trogna UnderbaraClara lasare och Underbar Pod-lyssnare i Sverige och runt om i varlden!

 3. Håller med er alla! Jätteroligt att höra om hur ni har det Mikaela, Malin och Kajsa?
  Tack till Erica och Clara för en underbar podd! Tack vare er känns det som om jag får besöka Sverige en gång i veckan och det kan verkligen hjälpa de stunder när hemlängtan är lite extra stark.
  Kram Mirjam

 4. Åh låter som ett fint avsnitt! Som en godispåse att se fram emot till ikväll 🙂

  Jag vill bara säga att jag har skrivit till dig Clara, angående en förfrågan som egentligen riktar sig även till Erica. Jag hoppas att det kan vara av intresse!

 5. Tisdagar är lätt veckans bästa dag. Ni är så himla kloka, bra, varma, djupa och bara… ja… underbara! ? Tack för att ni förgyller mina veckor!