Bestyr på en torsdag

Åh hjälp vad jag är trött. Har precis stupat i säng efter en lång dag. Här ser ni en snapshot från fotograferingen vi gjorde. Jag och Annakarin har ett helt nytt projekt på gång och behövde ta fram pressbilder.

Vi hade en sådan himla bra dag på Hotel Pigalle med världens bästa team med bland annat styling från Another Studio, fotografen Krickelin och makeupartisten Mia Persson. Så fint att samla ett gäng grymt kompetenta, varma och kreativa kvinnor och skapa magi. (Och vilket hotell sedan! Inte bara var det otroligt fint – de hade verkligen världens gulligaste och mest tillmötesgående personal).

Det var också roligt att äntligen få träffa Krickelin. Vi har följt varandras bloggar i en himla massa år och jag visste att det skulle säga klick när vi fick chansen att sitta ner och prata. Och det gjorde det med besked.

Nu längtar jag till mars när jag kan berätta mer om vad det är för roligt vi har hittat på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Bestyr på en torsdag”

 1. “Så fint att samla ett gäng grymt kompetenta, varma och kreativa kvinnor och skapa magi” – jag blev så glad av den här formuleringen, du lyfte verkligen dig själv och de du jobbade med på ett fint, varmt och proffsigt sätt!?

 2. Just det där nätverkandet kombinerat med att vara kreativ är jag avundsjuk på. Sådana dagar hade jag velat ha mycket om i mitt liv! Nu vet jag att det inte bara är såna dagar när man är företagare men ändå högst lockande.

 3. Ser ut som ert projekt handlar om kläder, om jag får gissa. Klänningar, kanske? Angående dina tidigare inlägg om kläder.
  Fina mönster på klänningarna,det kommer säkert bli en succé.
  Fantastiskt när man kan samarbeta i ett nätverk med kvinnor på det viset.
  Allt blir säkert så mycket roligare då.
  Hälsningar
  Helén

 4. Hej Clark. Hoppas att du mår bra och att du snart hittar tillbaka helt från utmattningen. Jag ville bara hälsa att för PMS har blivit en stor del av mitt liv från 30 års åldern, i bemärkelsen att jag upplever oro, ibland stark ångest och tankar som irrar. Det kanske du också känner av ibland. Det är skönt att ha bra koll på menscykeln. Det var bara ett tips som man kan vara uppmärksam på. Sköt om dig! Cecilia

 5. Hej, är din fina klänning hemlig? Om inte skulle jag gärna vilja veta var den kommer ifrån. ?