Soliga dagar blir det drygt 25 grader på vår veranda så då ställer jag ut mina krukväxter och låter dem bada i ljus. Förra några dagar sedan bjöd jag hem Annakarin på fika och  “invigning” av verandan och det såg så fint ut på morgonen. Men vädret slog om nästan direkt vi kommit oss ut. Och då blir det genast kallare. Funderar lite på att skaffa en sådan där infravärmare att ha påslagen ibland? Fast det finns väl bara fula sådana?

Är så glad för de fyra koppar Blå Blom som jag kommit över på loppis. De är i alla fall inte fula! Min faster Inger hade sådana i sin sommarstuga och när jag dricker ur dem tänker jag på alla somrar jag varit där.

Är besatt av fotogenlampor. Inte mindre än tre stycken har jag på min veranda. Och kanske åtta inne i huset.

Det här har varit målbilden: En veranda att sitta ute och skvallra på med kompisar. Läsa böcker på om sensommarkvällar och dricka morgonkaffe i den första solstrålarna. Nu gör jag det så ofta jag kan och skulle helst bosätta mig här ute.