Fick en så rolig kommentar idag

Jag måste passa på att erkänna att jag började läsa din blogg för flera år sedan för att du irriterade mig något enormt. Sedan kunde jag inte sluta. Men sedan hände något, då och då kom ett inlägg som jag faktiskt höll med om och så började jag tänka att tja hon är kanske inte så dum den där Clara ändå… Sedan lyssnade jag på podden och nu är jag nog helt omvänd /…/ Erika komplemeterar dig dessutom perfekt. Så ja, det är väl tur man kan ändra sig 🙂 // Sophia

Alltså jag förstår verkligen att man kan läsa min blogg som ett självplågande nöje för att man älskar att störa sig på mig. Har själv bloggar jag läser av precis samma anledning. Men det är ju också kul att höra om någon som blivit “omvänd”.

Jag vet fler som sagt samma sak som Sophia – att de ändrat åsikt om mig efter podden. Att de insett att jag inte har fullt så mycket pinne i röven som de föreställt sig. Man tackar. När vi startade podden hade jag målet att det skulle vara det “närmsta” man kunde komma mig. För där finns utrymme för så många fler nyanser än i bloggen. Som i det kommande avsnittet som handlar om något jag inte alls känt mig redo att skriva om på bloggen. Men som av någon anledning känns helt okej att podda om.

Ash jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget. Mer än att det är roligt att folk kan ändra åsikt. Och att det är roligt för mig att ha tillgång till såväl bloggen som podden att uttrycka mig på. Tack för att ni lyssnar och läser.