• Inlägget innehåller en Adlink för Miss Clarity •

I en grönskande lund

I torsdags och fredags var jag i Malmö och Lund. Annakarin slöt upp också. Vi passade på att träffa mitt säljteam – men framförallt var vi där för att vi skulle föreläsa och hålla en workshop för Svenska Kyrkan.

Jag är helt lycklig över att vara ute och föreläsa med Annakarin igen. Vi har haft så många andra uppdrag senaste halvåret (och Annakarin har klivit upp och tagit ett chefsjobb på universitetet) så vi har behövt tacka nej till föreläsningar. Men nu är vi på’t igen! På torsdagen var det så sommarvarmt och grönt och underbart i Malmö. Vi satt ute och åt middag.

Moules frites – kära nån så gott!

Och så skålade vi i (alkoholfri!) champagne för att fira vårt nya hemliga projekt vi har på gång. Samt vår bok som släpptes i veckan och som hamnade etta på topplistan!

Pommes frites. Eventuellt meningen med livet.

Jag var helt i chock över hur långt våren kommit i Lund – syrenerna blommade och allt var illande grönt. Blev stående med näsan begravd i en blomklase. Tycker så mycket om Lund för övrigt. Alla fina hus och mysiga små gränder.

Jag önskar att jag hade någon härlig bild från vår föreläsning – men det har jag tyvärr inte.  Dock förevigade Annakarin mig när jag belönade mig med en glass i solen efteråt.

Jag och Annakarin räknade gångerna någon stannade och berömde våra klänningar och undrade vilket märke det var. Det hände sju gånger när vi gick på stan. Vi bar båda Miss Clarity så det var ganska fantastiskt att kunna svara “Tack det är vårt eget klädmärke!”

(Klänning från Miss Clarity, boots från Blankens och kappa från Lindex)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “I en grönskande lund”

 1. Härligt det ser ut! och visst är det fascinerande hur olika långt våren har kommit i olika delar av landet! Här i Uppis är häggen i full blom nu och det doftar underbart! <3
  kram
  Emma

 2. Åh, jag blir också stoppad på stan av människor som bara måste berömma min tjusiga Aliceklänning! Senast idag av en grupp äldre damer. När släpps de i nya mönster? Väntar otåligt! ?

 3. Blev oerhört inspirerad när jag lyssnade på er i fredags!
  Har sedan igår faktiskt börjat kika runt lite i “bloggvärlden” 😉

 4. Åh, jag hoppas verkligen att ni fortsätter med miss clarity! Att det kommer fler ex av klänningarna, och att ni designar nya! Så underbara! 😀

 5. Ni planerar inte fylla på lagret hos Provrummet? Just de jag helst av allt vill ha är helt slutsålda (i alla fall i min storlek) och jag är så sugen! Tyvärr födde jag barn i samma veva som släppet var och missade att beställa trots att jag hade anmält mig på hemsidan och så vidare – fick helt enkelt lite annat att tänka på, men nu är ju klänningarna också väldigt ambingsvänliga och SÅ snygga när man ser dem i din blogg dagligen 🙂

  Kram Hanna

  1. Hanna! Jag har precis postat några extra klänningar som jag gissar kommer komma in på lagret på Provrummet i slutet av veckan. Kanske är det någon av dem du spanar efter? Håll utkik mot slutet av veckan. Hälsningar /Annakarin

 6. Det är ju ganska sällan man kommenterar främmande personers kläder, än mer ovanligt att man frågar om dem. Därför är det sanslöst häftigt att 7 personer frågar när ni har egen design på er! Det betyder också att inte bara inbitna fans, via blogg, böcker, podd, vill köpa 🙂