Lördagsbestyr

Så fin lördag med småttingarna. Jakob är däckad i förkylning men jag och barnen har badat vattenspridare, fikat på verandan och lagt pussel.

Och äntligen har vi fått hyllplan i vårt gamla skåp så jag har sorterat porslin och flyttat om för att få ordning på alla pinaler. Tycker ni att jag borde investera i lite fler karaffer förresten?

Och jag funderar som bäst på hur och om jag ska möblera om matrummet igen. Känns som att det är dags för en rockad här hemma.

Gissar att det är lika härligt sommarväder över hela landet? Som upplagt för en riktigt bra majhelg med andra ord!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Lördagsbestyr”

 1. Tack, ja jag och min mor njuter allt vi kan här i Lycksele i helgen. Jag bor vid kusten men ofta är somrarna varmare här i Lycksele för att det är mindre vind. Ha en fin helg!

 2. Jag måste bara kika in och säga att avsnittet Pinsamheter var så himla roligt. Jag har inte skrattat så hjärtligt på länge, insåg jag när jag bubblade av skratt och ögonen tårades.. Jag är verkligen ingen poddlyssnare överlag, jag gillar inte egentligen formatet (känns som om jag tjyvlyssnar, tror jag) men de fåtal ggr jag gett er en chans har ni charmat mig totalt. Och nu tänker jag mig kunna lyssna på er mest hela tiden. En stor omvändning!

  Ps det där med trosorna i byxbenet har jag gjort alldeles för många ggr.

  Och Clara ditt skratt, det blir jag fasen kär i!

  Kram till er grymma & härliga

 3. Har du sett “Gäst i spenaten”?
  Jag tycker dottern i familjen är lik dig : ) : )

  Hälsn. från Gbg

 4. Så skönt att du tog upp det själv för är det något som jag som bloggläsare funderat på länge och väl så är det just det att det verkligen känns som att den där Clara skulle behöva några fler karaffer! 🙂 <3