Söndag i sol

Ljusa majnätter har jag svårt att somna. I natt var det både varmt och ljust och fåglarnas sång letade sig in i sovrummet. Inte förrän vid tre på natten lyckades jag slockna. Jag vaknade förvirrad på morgonen av två små barn som använde mig som studsmatta. Jag tycker om dina stora bröstar sa den ena. Jag tycker om din sladdriga mage sa den andra. Tackartackar.

Sedan kom svärmor på besök.  Jag möblerade om litegrann, plockade pinnar och kottar som blåst ner från ett träd på tomten, lyssnade på podcasts och städade uterummet. Och lagade mat.

Pasta med basilika och svampsås blev middagen idag. Så enkelt och så gott! En bra avslutning på denna helg. Nu stundar två flängiga veckor innan mitt schema äntligen lugnar ner sig inför sommarsemestern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Söndag i sol”

  1. Haha åh, jag minns hur jag brukade “baka bullar” på mammas mage för jag tyckte den såg ut som n bulldeg :/ stackars mamma vad hon har fått utstå!

  2. Är det svärmor på bilden med barnen? Jag tänkte först: “åh, har Clara klippt kort?” Men sen såg jag att det var en äldre kvinna och tänkte att det måste vara en släkting till dig. Påminner ni om varandra, du och din svärmor? Kul sånt där!

  3. Åh vad jag längtar tills min lilla tjej börjar prata så att jag förstår! Hon snickesnackar ju mest hela tiden redan, men jag förstår inte mycket ???

  4. Hej! Kan du inte snälla lägga ut recepten? Jag är så kass på att “höfta”
    Mvh jennifer

  5. Absolut, lite ytterligare P1 tips. Söndagsintervjun alla samtliga på olika vis mycket värdefulla och lyssningsvärdefulla.
    Senaste omgången av Katarina Hahr möter. 3 avsnitt om rädsla. Strålande…