• Inlägget innehåller Adlinks till Attityd Exclusives •

Ljuset i tunneln

Åh, hjälp vilken vecka. Efter Landskrona har några fullkomligt galna dagar följt. Med mer jobb än jag riktigt orkat. Men nu anar jag slutet i tunneln på denna vår och känner hur pressen långsamt lättar. Är så himla rädd för att hamna i utmattning igen. Måste vakta på mig själv hela tiden.

Just nu har jag några dagars ledigt. Är med Bertil och min syster och hennes barn i farmors hus. Här är också pappa, faster och farbror. Det är balsam för själen att få umgås med dem. Jag har de roligaste och knäppaste släktingarna. Ligger på riktigt dubbelvikt i skrattkonvulsioner om kvällarna när vi avhandlar allt ifrån rumselfies till Trump, till galna original som förr fanns på byn.

Nästa vecka blir det Stockholm för några sista jobbuppdrag innan lugnare sommartempo inträder. Och dagen innan jag åker ska jag till frisören. Bland det bästa jag vet är att sjunka ner i frisörstolen med en tidning, lite choklad och en stor kaffe. Och få bli fin!

Jag klipper mig på Attityd Exclusives i Umeå – antingen hos Elin eller Amanda. Så gulliga och omtänksamma och med fingertoppskänsla. Vid varje besök och omsättning av extensions konstaterar vi hur mitt hår har återhämtat sig och börjar få tillbaka volymen efter allt håravfall. Så här fin blev jag sist jag var där!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Ljuset i tunneln”

  1. Jag tänker att “galna orginal” är ofta personer som har haft en psykisk funktionsnedsättning utan att ha fått hjälp till rehabilitering.

    Personer som i folkmun oftast kallades för orginal.

    Arbetar med målgruppen och tokiga beteenden? absolut! Stigmatiserade från samhället? Absolut!

  2. Måste bara tacka för poddtipsen för ett tag sen!
    Haha, sitter å skrattar nått hejdlöst åt Mannheimer o skäringer ?

  3. Det är bra att du ser till att dra lite i bromsarna när du känner att det blir för mycket. Och om det finns något som kan boosta ens energinivåer så är det att umgås med nära och kära och skratta tills man kiknar.