• Inlägget är ett annonssamarbete med Miss Clarity •

Nya kollektionen är här!

Jag och Annakarin blev helt golvade av responsen på vår första kollektion av Miss Clarity. Vi sålde slut på nästan allt inom 48 timmar. Kvar fanns bara något enstak plagg. Men nu släpper vi en sommarkollektion! Den 2a juni kommer den finnas att köpa på provrummet.se. Eftersom många önskat fler storlekar har vi utökat med XXS och XXL. Det senare motsvarar 48/50 i storlek. Men de är generösa så eventuellt kan du också ha dem ifall du drar en storlek 52.

Sommarsläppet är en uppdatering med åtta nya print till modellerna Kerstin, Karin och Annakarin. (I höst släpper vi flera helt nya modeller)

Som vanligt är design och styling i samarbete med Anna Lidström. Den här gången fick hon också hoppa in som fotograf!

Den här klänningen är nog faktiskt min favoritklänning i hela kollektionen! Den blå färgen är fantastisk. Speciellt när man fått lite färg på nästippen och kinderna.

Har du vägarna förbi STHLM nu på onsdag kväll? Vill du prova den nya kollektionen, mingla, ta del av erbjudanden och snickesnacka med oss? Vi vill gärna träffa dig! Du anmäler dig på provrummet.se – vi har just precis släppt platserna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Nya kollektionen är här!”

 1. Hej Clara!
  Jag funderar lite på det här med storlekarna, enligt EU-standars ska XXL motsvara 52/54 men du säger att era klänningar i samma storlek blir 48/50, hur kommer detta sig?
  Och kommer ni då lansera ännu större storlekar i höst så vi som faktiskt drar 52/54 har möjlighet att köpa era fina klänningar?

  1. Hej, inte Clara men kan säga att jag drar vanligtvis strl 42-44 och jag har M på min klänning från förra kollektionen och det finns gott om utrymme kvar i den ? Så tror säkert att en XXL kan passa en 52-54 om storlekarna är som sist.

 2. Helt fantastiskt fin kollektion. Vilket jobb och så roligt att det går så bra för er! Kanske är lite fel inlägg att kommentera på men jag undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om pelargoner? Jag har precis fått upp ögonen för dessa underbara odågor. Vet att du är jätteduktig på dessa. Skulle vara kul att få lära sig om övervintring och sticklingar och allt som hör till. Dina är ju så fina! Om du har en lugn somrig och skrivsugen eftermiddag såklart! No stress som man säger i Brasilien ?

 3. Åh vad jag längtar!!
  Blir det bara de som är på plats i Stockholm som kommer få nåt erbjudande? Känns ju lite tråkigt för en annan…

 4. Hej fina Clara, jag önskar mig ett inlägg som presenterar de olika klänningsmodellerna lite mer i detalj samt de olika tygprintsen, skulle det gå för sig? 🙂 Helst med storyn bakom om hur ni jobbade fram just den modellen, hade vart roligt att läsa om. Gissar att det finns några gamla inspirerande favoritklänningar i era garderober. Då klänningarna är slutsålda mest hela tiden går det ju liksom inte att gå in och kolla in hela utbudet, iaf får jag inte upp några bilder på provrummetsajten. Tack 😉

 5. XXL?! Åh kära nån så glad jag blev när jag läste det! Nu vet jag vart jag ska köpa examenspresent (till mig själv) 😀 . Vilken tid släpps kollektionen?

 6. Då gäller det att hänga på låset på fredag, vill sååå gärna ha den som du har på dig. Blått är ju liksom precis min färg 🙂 Hoppas att erbjudandet om 30% kvarstår tills på fredag då 🙂
  Om jag i vanliga fall drar XS (34/36) ska jag då välja XXS?

 7. Jättefina klänningar, verkligen! Vore kul med lite fler grafiska, enklare mönster framöver. Alla passar inte i blommigt (säger åt en kompis ;))

 8. SÅ fina, både ni och klänningarna ;-). Denna gången hoppas jag hinna knipa en innan de tar slut. Är verkligen glad för er skull och för att det går så bra med ert klädmärke! hejja er för att ni kan och för att ni vågar satsa. Klok tanke det där att skapa det som man själv saknar, tror minsann att du satte något i rullning hos mig där.

  Aggie//mintekopp.se

 9. Hej Clara!
  Jag tycker mycket om din blogg och dina klänningar.
  Kan du inte visa vilka väskor du brukar använda?
  Skulle uppskatta det jättemycket.
  Ha en underbar dag!
  Kram/Marléne

 10. Hej Clara!
  Vet du, eller möjligtvis någon annan här inne om det går att amma hyfsat smidigt i klänningarna? Tänkte om de går att lossa lite och dra åt sidan? Vill nämligen köpa en klänning för att ha den på min sons dop.

 11. Hej Clara

  Bestallde en klanning forra slappet och blev valdigt positivt overraskad! Undrar dock om du inte kan ha en Q&A om MissClarity?

  Undrar bla
  – Hur tvattar du dina klanningar? Vet om tvattraden men undrar hur du gor? Handtvatt? Hur ofta?
  – Kimonon (som ar sa vansinnigt fin), ar radd att den blir lite bolstig till en med stora brost. (kanske visa fler bilder nar du har den pa dig?)
  – Kommer ni oppna upp en egen webshop?
  – Hur star ni er till att producera i ‘mangder’? Har ni ett maxtak pa att vi vill att det ska vara smaskalig produkition eller vill ni expandera?