• Inlägget innehåller en Adlink för Miss Clarity •

Pingstsöndag

Söndagen började med att vi gick på gudstjänst i byn. Jag och Jacob spelade och sjöng två låtar. Så roligt att få göra det – förut uppträdde vi ofta ihop men nu sker det mer sällan. Det blev en fin familjegudstjänst med massa kompisar närvarande!

Och jag gjorde mig söndagsfin och bar mina sprillans nya ballerinaskor från &otherStories, kappan från Brick-a-brack och klänningen från Miss Clarity. 

Man posar bra när det blåser!

Efter kyrkan åkte båda barnen till sin kompis Ada så jag och Jakob blev ensamma hemma själva. När hände det sist? Så märkligt! Vi åt tacos i lugn och ro och drack te på verandan när regnet smattrade mot taket. Jag ritade och lyssnade på Maria Lang i lurarna och sedan somnade jag visst på kökssoffan och vaknade först två timmar senare…

Det ösregnar fortfarande och alldeles nyss kom barnen hem från Ada och var dygnsura och kalla. Så jag har tryckt ner dem i ett hett bad innan läggdags. En fin söndag på det hela taget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Pingstsöndag”

  1. Hur tänker du kring att du inte utmärker inläggen som “I samarbete med Miss Clarity”? Frågan ställs inte i en anklagande ton, utan en nyfiken. Sånt framkommer ju inte alltid i text. Vad fort den stora storleken tog slut på mina favoritklänningar! Håller ögonen öppna ifall det kommer in en retur!

  2. Låter som en underbar söndag! Det hade varit roligt med ett podavsnitt om tro, jag förstår om du tycker att det är tjatigt (du kanske har fått mycket skit för det genom åren) men som ung tjej känner jag mig ibland himla ensam och vilsen när det är så få som faktiskt pratar om tro (om man räknar bort dem som förkastar och/eller förlöjligar det). Tro är ju så mycket mer än Svenska Kyrkan och konfirmation liksom 🙂

  3. Är själv lite trött på när bloggare hela tiden får frågor om sina inlägg med samarbeten, men jag måste ändå ställa min fråga utan att för den delen komma med någon som helst kritik – bara nyfikenhet!
    Jag funderar nämligen lite på det här med formuleringen “Inlägget innehåller en adlink för Miss Clarity” och att det ju liksom är ditt eget (och Anna-Karins, men ändå) klädmärke. Vet ju att det står tydligt i Marknadsföringslagen att det måste märkas som reklam när det är det, men kan det verkligen räknas som reklam när det är ditt eget klädmärke? Eller skriver du ut texten för att folk blir missnöjda annars även om du egentligen inte behöver utifrån Marknadsföringslagen (om det är så?)? Eller är det så att du har bloggen och klädmärket i olika företag på nåt sätt så du ändå gör reklam för ett annat företag typ? Haha blev så nyfiken på vad som gäller och hur det ser ut bakom allt det här 🙂 Gillar dig och din blogg och så mycket av allt annat du gör, och vill förutom min fråga bara komma med hejarop till dig! <3

  4. Var inte snabb nog för att hinna bestämma mig och beställa den här gången heller. :/ Kommer det komma in fler klänningar till Provrummet?