Inför förra sommaren hade jag högtflygande planer om allt jag ville göra. Men nÀr sommaren vÀl kom hade jag ingen ork alls, var fortfarande utmattad och det enda jag hade lust med var att ligga i sÀngen och kolla pÄ film. Jag orkade mig visserligen till IKEA för att köpa bockar till ett tÀnkt trÀdgÄrdsbord till uteköket. Men lÀngre Àn sÄ kom jag inte.

DÀrför blir jag helt lycklig över att mÀrka att jag har ork den hÀr sommaren! Jag Äkte till brÀdgÄrden och köpte plankor till bordet och mÄlade allt i linoljefÀrg i engelskt rött (samma nyans som pÄ vÄra fönster). Jag har inte hunnit göra fÀrdigt allt men bordet börjar arta sig. Nu ÄterstÄr den roliga stylingen!

Eftersom jag ÀndÄ hade mÄlarpenseln och fÀrgen framme tog jag och mÄlade om ett loppisbord jag hittade för 30 kronor. Det stÄr nu dÀr den tÀnkta syrenbersÄn kommer hamna. HÀr stÄr redan tre syrener men fler ska det bli.

Jag passade ocksÄ pÄ att skrapa ett annat trÀdgÄrdsbord (precis likadant som det hÀr) som ska fÄ blir grönt. Det ska jag stÀlla ihop med min befintliga trÀdgÄrdsgrupp sÄ att vi ryms fler kring bordet. Dessutom mÄlade jag tvÄ klappstolar i kromoxidgrönt för att fÄ fler sittplatser till bordet. Kommer blir sÄ fint nÀr det Àr fÀrdigt!

NÀr Folke fyllde ett fick han en sandlÄda i present. Men den sommaren ramlade jag ner i hÄglöshet och utmattning sÄ jag skaffade aldrig den dÀr sandlÄdan. Men nu! Nu Àr den kirrad! Köpte den pÄ K-rauta som hade specialpris men den finns ocksÄ pÄ Biltema och Jula. Jag har mÄlat den med linoljefÀrg i kromoxidgrönt och sedan byggde jag ihop den. Nu ska jag bara hitta en bra placering pÄ tomten och sedan ska jag fylla den med sand.

Det Àr sÄ himla roligt att fÄ slutföra projekt man lÀnge gÄtt och tÀnkt pÄ.