Än har jag tvĂ„ veckors semester kvar och tid att vila, bada och ha det hĂ€rligt. Jag vĂ€grar gĂ„ in i nĂ„got slags hösttillstĂ„nd bara för att kalendern visar pĂ„ augusti. Men ett gott tecken pĂ„ att jag börjar kĂ€nna mig utvilad Ă€r att jobblĂ€ngtan smyger sig pĂ„. Det dĂ€r magpirret inför hösten som jag vill kĂ€nna nĂ€r det Ă€r dags att Ă„tervĂ€nda.

I höst kommer jag göra nya roliga saker i mitt företag. SĂ„nt jag inte gjort förut och som kĂ€nns vĂ€ldigt spĂ€nnande. NĂ„gra av projekten krĂ€ver ytterligare kompetenser. Jag söker dĂ€rför personer i UmeĂ„ med omnejd som Ă€r kreativa, driftiga och sjĂ€lvgĂ„ende entreprenörer. Kanske startar du precis upp ditt företag – eller sĂ„ bĂ€r du pĂ„ en dröm om att ditt företag ska vĂ€xa ytterligare?  MĂ„ hĂ€nda arbetar du med att…

  • Bygga tekniska lösningar. Hemsidor, tevespel, eller appar.
  • Fotografera, skriva, illustrera
  • Eller sĂ„ arbetar du med marknadsföring, PR och reklam
  • Eller varför inte projektledare, formgivare, konsthantverkare…

Jag förstĂ„r att det hĂ€r inlĂ€gget lĂ„ter vĂ€ldigt kryptiskt – men just nu kan jag inte vara tydligare Ă€n sĂ„ hĂ€r. Om du kĂ€nner dig trĂ€ffad av detta inlĂ€gg och tror att det kan vara dig som jag söker – skicka ett mail med en kort presentation av dig sjĂ€lv och din verksamhet till underbaraclara@gmail.com