Sista loppisskörden

Nu kommer sista skörden loppisfynd från sommaren. Det är ju så roligt att visa upp!  På en blomsteraffär i närmsta samhället har den här stolen stått sedan länge. Och varje gång jag gått in har jag fått tjata på den stackars ägaren om att sälja den till mig. Tillslut fick jag ett ja! Älskar att den har samma ådringsmålning som skåpet i matsalen-  där kommer den passa finfint när jag möblerar om nästa gång.

Fann också den rödaktiga pennkjolen till vänster (ska visa den på någon dag) och de gulliga randiga assietterna med hjärtan på en loppis. Förklädet var jag också tvungen att slå till på. Älskar kombinationen av rutor och blommor.

Passar fint på hyllan i köket.

På en loppis i byn hittade jag också tre tekoppar med fat i serien jag samlar på. Samt en tjusig, gul melittabryggare. Har letat efter en sådan i flera år och så fanns den på så nära håll!

Från min syster släpade jag också hem denna fantastiskalampa med både el, fotogen och stearinljus. Magiskt fin! Ska bara byta till antikljus när dessa brunnit ut  – det blir ännu finare.

Har också hittat sex söta glas. Tyvärr flög det sjätte glaset i golvet med kras när jag skulle fota det. Skrek varje fult könsord jag kunde och stampade i golvet som en trotsgalen treåring. Sån är jag.

Tjusningen med loppis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Sista loppisskörden”

 1. Och nu blir man nyfiken, vilken färg hade glaset som gick i kras? Jättefina är de och du har ju fem kvar 🙂

 2. Har följt bloggen lite i smyg i några år nu, men nu känner jag att jag måste uttrycka hur mycket jag verkligen gillar din blogg! Här får man lite av allt, man blir glad av varje inlägg på olika sätt. Det är både stoff för eftertanke och inspiration till kreativitet och mod att gå hela vägen med projekt. Sjukt bra, om jag får säga det själv!

 3. Såå fin… den gula kaffepannan med melittabryggare. Är lite avundssjuk på den.
  Och på glasen.

 4. Åh himmel! Lampan! Så fin…:-)
  Och bryggaren… kopparna… allt… åh, vilken loppislängtan som slog till nu!

 5. Jättefina glas!

  Du är inte ensam om att bli så “intensiv-arg” som jag kallar det för ? man blir riktigt förbannad, kan skrika, svära så det skrämmer folk och kanske tom ha sönder mer saker… men det håller bara i en kort stund; därav intensiv-arg 😀