Tusen tack för alla poddförslag!

Clara och Erica i färgfläckiga målarklädar, Clara i flätor och Erica med hår uppsatt för arbete. Ur En Underbar Pod, från Ericas fritidshus.

Stort hurrarop och ett ännu större tack till alla er som kommit med förslag på vad jag och Erica ska ta upp i podden i höst!

Vi känner oss överösta av värme och roliga idéer! Medan vi läst alla förslag har vi gapskrattat, då och då nickat allvarligt och ibland höjt på ögonbrynen. Roligt att ni kommer på ämnen som vi själva inte ens tänkt på. Det är så värdefullt att ha engagerade lyssnare, ni är helt enkelt ovärdeliga!

Nu är det bara några timmar kvar innan du kan höra höstens första avsnitt där jag och Erica drar på oss målarkläder och klättrar upp för en ranglig stege…

I helgen la vi ut ett smakprov av vad som kommer i höst, om du missat det så tryck bara på play här under!

Musik: Himlen över Hedlunda av Olov Antonsson.

Imorgon 5 septemeber kör nya säsongen igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Tusen tack för alla poddförslag!”

 1. Hej!

  Vet att ämnet kanske är känsligt för dig på ett sätt. Men eftersom jag själv förlorat en förälder i cancer ganska nyligen och är i samma ålder som du var när din mamma dog så vore det intressant att höra mer kring hur du tänkte/tänker. Blir det enklare? Blir ångestdagarna färre? Hur länge kan man “sjukskriva” sig en dag då och då från livet pga ångest? Vet att du hade Jakob, så du behövde liksom inte berätta för en ny partner om att din mamma är död. Men hur gör du med nya vänner? Tycker alltid det är lite svårt, hur snabb man ska vara, vissa har så svårt att prata om det. Slutar man någonsin vara avundsjuk på alla som har sina föräldrar kvar hela livet? Har du ofta fått höra att du borde “kommit över det”? Har du någonsin dödsångest själv? Helt enkelt en massa frågor, och du har säkert redan besvarat flera av dem tidigare. Men vore skönt att få höra någon annans tankar och du uttrycker dig alltid så bra kring det. Kram

 2. Jag är så peppad på att podden kommer tillbaka! Den känns på något sätt lite som septembers höga klara luft, det blir lättare att andas med en Underbar podd.

  Jag tycker att ni blandar så bra, men var inte rädda för de svåra ämnena, det är era bästa avsnitt. Jag vill gärna höra hur Clara tänker kring krocken i att downshifta men att älska sitt jobb så mycket att man inte vill. Och hur Erica har tänkt kring prioriteringar och arbetsbelastning i sitt liv, vad ledde till utmattningen? Hur går återhämtningen, har hon ställt om livet mycket?

 3. Och här kommer några till!
  Snabba middagstips
  Enkla yogaövningar
  Hur man slappnar av, tips o trix för att lura hjärnan
  Hr man sätter guldkant på vardagen
  Beauty
  Husmorstips