Poddarna jag gästat!

Jag har ju gästat en rad podcasts genom åren och jag tänkte nu sammanställa avsnitten eftersom frågan ibland kommer om hur man hittar igen dem. Här kommer alltså poddarna jag minns att jag medverkat i (finns nog säkert fler än dessa) med den äldsta först och nyaste sist. Och vill ni höra mer så ska ni såklart lyssna på En Underbar Pod som jag och Erica gör ihop. Som är rakt upp och ner underbar. Så det så.

I Dagens Människa som görs av tidningen Dagen pratar jag om min tro på gud

I Bloggbusiness pratar jag och Linda Hörnfeldt (Influencers of Swedens grundare) om min blogg och affärsmodellen bakom

I Bakom Boken pratar jag och Annakarin i Rabén & Sjögrens podcast om vår barnboksserie och om barn och kreativitet i en digital tid.

Och i Storytalk pratar jag om min företagarresa men framförallt mycket om hur jag tänker kring mitt skrivande.

I Fyllepodden pratar jag om varför jag valt att leva ett liv som nykterist och mitt livs första och enda fylla.

I Mediespanarna pratar jag om den nya tidens medier och den nya tidens podd (som jag så kaxigt hävdar att jag och Erica står för med En Underbar Pod)

Jag har också gästat podden När jag var femton som helt enkelt handlar om vem jag var som femtionåring.

Pappapodden gästade jag och Erica ihop och pratade om föräldraskap, godisgömmor i BHn och all vår fåfänga.

I Psyket i P3 pratar jag utmattning och antidepressiva.

I Mediepodden som fokuserar på förändringen i traditionella, digitala och sociala medier pratar jag om min roll som marknadsstörare. Alltså att jag genom min plattform är en aktör som kommer in på marknaden och stör den genom att dra nytta av ett nytt beteende hos konsumenterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Poddarna jag gästat!”

 1. Du är så inspirerande! Och för att inte tala om galet snygg. Insåg att det är 3 poddar jag inte hört med dig, så det ska laddas fram och ha som sällskap i bilen på väg till sthlm strax!

 2. Tack för tipsen! Har betat av första, sparar på dem som karameller. 🙂
  Det känns längesen du gjorde video! Skulle va kul med en frågestund.
  Och jag kollade nyss på din video där du visar hur du sminkar dig.
  Jag är extremt okunnig när det kommer till smink men skulle gärna lära mig typ det allra allra mest basic. Enklaste vardagssminkningen (eller festsminkning för mig som nästan aldrig har smink, haha), med så få produkter som möjligt – känns såå dyrt att köpa in alla dessa primers, penslar, puder, ögonskuggor osv när man knappt har nånting hemma. Vad ska man börja med? Hur vet man vad som passar en när man står där i butiken? Och hur kan man veta vad som är djurtestat?

  1. Nästan allting i vanlig butik är djurtestat 🙁 Isadora gör dock inte det. Sedan finns det ju mkt smink online som itne är djurtestat. Finns sidor där man kan hitta info om vad som är djurtestat med 🙂
   Man behöver inte primers osv.. bara onödigt.
   Har du fin hy så behövs ingen foundation eller puder. Bara att köpa en enkelt ögonskuggspalett från t.ex Isadora, och en mascara. Vill du ha mer så kan du ju köpa ett lätt färgat läppstift eller så, och vill du fylla i brynen så har H&M en billig ögonbrynspenna. Mer än så behövs inte. Rouge gillar vissa, så isf det.
   Ang penslar.. Bara att använda de som följer med en ögonskuggspalett.. behöver inte vara krångligare än så.

 3. Wow vilken gedigen lista, och tycker det är kul att det är inom väldigt olika ämnen!

  Blev nyfiken på Fyllepodden, tycker alltid det är intressant att höra om folk som väljer bort alkoholen. Det är något som jag beundrar i vårt samhälle där alkohol är så självklart, trots att det är något som liksom påverkar människan på många sätt som är väldigt likt många andra droger. En dokumentär jag blev väldigt fascinerad av är “Rör inte min sup” som bland annat finns på Youtube, så sevärd: https://www.youtube.com/watch?v=tcqrbomoNYI

 4. Takk for tips! Nå som jeg ikke har vaskemaskin er podcast hav som får meg gjennom oppvasken. Blir spesielt nyskjerrig på Mediepodden om å være marknadstørare. Den skal jeg høre på idag.

 5. Tack för inlägget. Är nyligen utmattad och har orkat lyssna på ca halva psyket-podden och det är både skönt och ledsamt att känna igen sig så mycket. Skönt att förstå att det kan vända och bli bättre. Finns det någon flik/kategori med dina blogginlägg om detta? Tack på förhand.

  1. Vill skicka en varm tanke och tips på boken “Du är fullkomlig”. Jag var själv sjuk i flera år och blev frisk tack vare psykologen som skrivit den boken. Jag säljer den numera i min eko-butik levareko.se
   Sköt om dig!

 6. Åh! vad fint att få det samlat. Flera av poddarna hade jag missat – och dessutom blir ju ofta ett avsnitt med någon jag gillar en ingång till fler intervjuer med andra person som varit med i samma podd.
  Businesspodden-avsnittet minns jag dock starkt, älskade hur cool du var där och blev superinspirerad.

 7. Helt off topic till ämnet men vilken otrolig bild! Du ser så stark ut, intensiv. Underbart!!!

 8. Vad bra att få det samlat, har tidigare lyssnat på några. Ska lyssna på fler vid tillfälle. Tycker det är intressant då du berättar om din utmattning.