• innehåller reklam för Miss Clarity •

Vinnaren är…

Åh hjälp vad många som ville vara med och tävla om en klänning från Miss Clarity. Så roligt att se – men så fruktansvärt svårt för mig som ska utse en vinnare. Egentligen är det ju en helt omöjlig uppgift. Men jag fastnade slutligen för den här formuleringen av Rosanna

I maj ska jag och min sambo gifta oss efter 7 år ihop! Detta ska såklart firas med dunder och brak med fester för släkter, familjer och vänner och jag kan inte låta bli att vara så himla nöjd med att ha många kalas så man kan ha många brudklänningar… FLORA från Miss claritys vinterkollektion har jag suktat efter sedan den släpptes och nu hoppas jag att hon ska få bli mitt sällskap till rådhuset i maj!

Som plåster på såren så till alla som inte vann har jag kirrat rabatt på kollektionen under fredag, lördag, söndag och måndag.  Kolla in hos provrummet.se och haffa din favorit. Alla klänningar finns till rabatterat pris dessa dagar – men med koden underbaraclara blir det ytterligare 5%rabatt på hela köpet. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Vinnaren är…”

  1. Oh, tröstpris är alltid något! Tänk att vi till och med har ett ord för det. Mycket bra 😉

  2. Alla klänningar utom den jag är mest sugen på, Astrid, verkar ha en rabatt. Stämmer det eller är det något fel för just den?
    Tack för en fin rabatt och hoppas Malagalivet fortsätter behandla dig väl!