Julavslutning för podden – ett godisbord för dina öron!

Stor tack för en fin poddhöst! Det har varit kul, knepigt, utmanande och ibland galet att lägga sig i era armar och vecka efter vecka göra avsnitt utifrån era önskningar. Ni som lyssnar har verkligen varit med och skapat innehållet.

Den här veckan brassar vi på med ett extra långt avsnitt innan juluppehåll. Vi hoppas ge er en riktig ljud- och julupplevelse och undrar  vilket ljud ger dig mest stämning?

En Underbar Pod är tillbaka i slutet av januari. Om du missat något från höstens avsnitt finns alla avsnitt här så du kan lyssna ikapp under julen.

Trots en lång höst hann jag och Erica inte göra avsnitt av alla era lyssnarönskningar, vi sparar därför några idéer till kommande poddavsnitt.

Musik: Himlen över Hedlunda av Olov Antonsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Julavslutning för podden – ett godisbord för dina öron!”

 1. Tack för er pod! För att ni släpper in mig i er vardag och era samtal och tankar. Era röster har blivit en trygghet för mig. Just nu har jag problem med ångest och nedstämdhet och har därför svårt att orka med mitt jobb. En sak som gör det lite lättare att ta mig dit är att jag lyssnar på er pod varje morgon i bilen. Ni är min ångesthantering helt enkelt. Såklart är ni mer än så med alla intressanta ämnen men just nu gör ni att jag klarar en dag i taget. Ha en bra och vilsam julhelg!

 2. Härligt avsnitt med julstämning, tack! 💕 Trevlig julledighet! Hörs i januari!

 3. Pleier ofte å holde på med noe mens jeg hører på podden, men i dag tente jeg kongerøkelse (et absolutt must her i jula og snarvei til julestemning), kokte kaffe og la meg på sofaen og bare nøt. Takk for denne fine stund! God jul til dere begge!

 4. Precis vad man behövde när man var lätt deppig av bakslag i utmattningen. Tända ljus, eftermiddagsfika med glögg och lussekatt, och så lyssna på er podd och fnissa åt härliga kommentarer från en Erica i högform. Tack rara ni och god jul.

 5. Blev aldeless tårögd under änglaspelet – så vackert och så många minnen det väcker! Stort tack för det arbete och den omsorg ni lägger på podden, den lyser upp min tillvaro!

 6. Tack för en mycket bra podhöst! Jag tycker podden har varit mer intressant nu i höst än tidigare! Kul med lyssnarnas förslag.
  Fortsätt så!

 7. Jag älskar er podd. Men detta avsnitt ÄLSKADE jag! Jag ligger sjukskriven pga stress och har ofta svårt att varva ner och tackla ångesten. Att lyssna på er hjälper. Idag somnade jag SÅ gott till änglaspels-plinget. Fick lyssna klart när jag hade vaknat efter välbehövlig tupplur. Ska nog alltid somna till den sekvensen i er podd. Änglaspels-pling och Erica som pysslar i köket 😂😘

 8. Åh tomtebloss är helt klart mitt favoritjulljud! Jag fyller år i mellandagarna och har sen jag var liten blivit väckt med sprakande tomtebloss och sång på födelsedagsmorgonen. Fortfarande det mysigaste jag vet, fast jag är vuxen. 🙂

 9. Känslan Att förbereda en pysselkväll med bästa vännerna samtidigt som jag har era julljud i öronen! Ett av mina favoritljud är ljudet från knäckformar, när man plockar isär dem och ställer på en plåt eller bricka, prasslet😍 God jul och gott nytt år!

 10. Så fint avsnitt. Började gråta av ljudet från änglaspelet! Känslorna kom som från ingenstans och fyllde hela nig med minnen och julkänslan!

  Tack! Och god jul till er!

 11. Åh Erica! Jag har också en kökssoffa i min studentlya och där förvarar jag verktygslådan och – presentinslagningsatteraljerna. När du sade “ett speciellt ställe, när man behöver vara två” tänkte jag direkt på kökssoffan och det gav en sådan hemmakänsla. Alla kanske fick den associationen men jag tyckte att det var roligt att höra att det sedan stämde. TACK ni båda för en extremt genomarbetad och underbar underbar pod! God Jul!