Julefriden

Sådan julefrid råder nu! Alla paket inslagna, huset ordentligt städat (nåja…kolla inte så noga i hörnen) och släkten samlad.

Igår firade vi in julledigheten med våra grannkompisar Stina och Emil och deras dotter. Jag hade tänkt dokumentera med det blev så trevligt att det inte hanns med.

Vi satt uppe sent, sent och surrade. Och medan la sig Bertil och Folke i soffan och somnade med fötterna i vädret.

En perfekt inledning på jullovet. Jag somnade som en gris vid tvåtiden på natten.

Och strax innan nio imorse blev jag väckt av Bertil och Jakob som kom med glöggte och lussekatter på sängen. Så himla fint!

Ifall vi inte hörs något mer innan julafton får jag önska God Jul till er allihopa – hur och var ni än firar! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Julefriden”

  1. Fint och härligt! Här är det långt ifrån klart med städning, skinka, dessert, lax, dukning, paketinslagning… Men skönt med jullov förstås. Jag saknad snö men tittar på alla era andras fina bilder. Önskar dig en riktigt God Jul!

  2. Bilden på Bertil och Folke är så laddad med ro och frid. Barndomsminnen, så fint.
    God jul Clara!

  3. God jul fina Clara! Hoppas du och dina nära och kära får en fantastisk, fridfull jul. Tack för alla fantastiska, genomarbetade inlägg med stillsamma, tjusiga bilder. Bästa bloggaren! Kram

  4. God jul till er alla! Hoppas jullovet fortsätter lika bra som det började. Här blir julen annorlunda, eftersom jag jobbar ännu julafton och min lillasyster är utomlands. Tur att det blir jul oavsett.

  5. God Jul Clara! Det ser lika mysigt ut som alltid hos dig, gillar särskilt den sista bilden eftersom jag blev lite avis på att du fått sån lyxfrulle på sängen ^^

  6. God Jul Clara! När jag ser på dina bilder så får jag verkligen en känsla av julefrid och mys. Jag hoppas att det är känslorna du kommer ha under julledigheten.
    Stor kram❣️