Svara på min läsarundersökning!

Jag strävar hela tiden efter att göra en bättre blogg. Att fundera på förändringar och förbättringar är ju otroligt roligt – men också lite svårt eftersom jag ibland trevar i blindo. Ni är visserligen väldigt bra på att komma med feedback och konstruktiv kritik – men ibland skulle jag vilja ha möjligheten att få en helhetsbild av önskemålen.

Därför har jag satt ihop ett litet frågeformulär som jag skulle bli SÅ glad om du som läser min blogg vill svara på. Det tar ca 3-5 minuter och du kan vara anonym. Men för dig som lämnar din mailadress ordnar jag en tävling med en liten tack-vinst. Vinner gör den som kommer med lite extra vettiga synpunkter i formuläret. Både ris och ros är självklart välkommet.

Här kan Du fylla i min Läsarundersökning 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Svara på min läsarundersökning!”

 1. Ifyllt och klart!
  Kände dock att en av de första frågorna borde haft funktionen att kunna välja flera svar. Jag har ju både småbarn OCH hemmaboende barn över tio år…
  Nu fick jag snällt välja bort halva min barnaskara! 😳

 2. Svarat men jag fick inte upp möjligheten att fylla i min adress. Det var trist. /Jessika

  1. Hej, det finns ett fält att fylla i överst på enkäten märkt “ditt svar” under Fyll i din mejladress. Det kanske inte framgår tillräckligt tydligt av “ditt svar”?

 3. Vilken klant jag va som inte skrev min mailadress. 😂 Jag som betalat dyrt om min idé gick igenom. Hejar på er andra till vinsten!

 4. Hej! frågan “Har du någonsin köpt något du sett på bloggen?” är oklar för mig. Menar du inklusive dina egna produkter? och frågan “om reklaminlägg är intressanta” där menar du väl inte inlägg som handlar om dinaegna produkter? Bara ett tips att förtydliga enkäten, hoppas du får värdefulla svar!

 5. Att göra bra (hög validitet reabilitet) enkäter är bland det svåraste man kan göra. Mitt examensarbete handlade delvis om just enkäter/frågeformulär och liknande, väldigt intressant faktiskt. Har denna enkät testats inom ett urval personer? Hur ska resultat användas? Alltså det finns huuuur många frågor som helst som bör ställas om man överhuvudtaget ska kunna använda resultatet från detta frågeformulär🙂

  Av alla kommentarer i detta inlägg att döma så har enkäten inte testats tillräckligt?

  1. Enkäten har inte testats alls. Det här är liksom ingen vetenskaplig rapport utan ett sätt att sätta fingret i luften och se vartåt det blåser. Samt få in lite feedback från mina läsare. Ris o ros. 3000 insamlade formulär senare har jag fått uppslag för ett helt år 😌