Snöpromenad

Vaknade helt förvirrad tidigt imorse av att Folke ville stiga upp och leka. Jag lyckades lura honom att ligga och gosa med mig ett tag men sedan smög vi ner i vardagsrummet och han fick kolla på film medan jag kollade på brasan i kaminen och halvslumrade. Vaknade sedan förvirrad en andra gång av den plötsliga hågkomsten av en Expressenkrönika som skulle in. Så det var bara att sätta igång och skriva. Fast först lite promenad runt byn. I så långsamt tempo som mina hostiga lungor tål.

Det är så trevlig att promenera i någon annans by än sin egna som omväxling. Man blir ju lite trött på utsikten hemma efter ett tag.

Mellandagarna borde vara dubbelt så många för det är en sådan skön stämning. Går runt i pyjamas, barnen är nöjda och leker med alla nya saker och så en massa goda matrester från julbordet som man kan proppa i sig.

Tack för alla svar i min läsarenkät förresten. Om du inte har svarat får du hemskt gärna göra det här. Den är öppen någon dag till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Snöpromenad”

  1. Nu svarade jag på enkäten! 🙂 Men fick inte upp nåt alternativ om att lämna min mailadress. God fortsättning på dig!

  2. Hej, jag svarade men glömde helt bort att nämna em av de saker jag ogillar med hemsidan. Det är när jag råkar komma åt menyvalet till höger när jag scrollar. Det är då (för mig) omöjligt att komma tillbaka till sidan. Då trycker jag på bakåtknappen på min Samsung. Men då kommer jag för långt tillbaka och föregående sida. Tex svd som jag besökt innan din.