Lovdagar

Å så härligt! I onsdagskväll kom min syster och systerdotter hit och hälsade på. De ska stanna ända till på måndag och vi ska bara göra jullovshärliga saker. Sparka, åka pulka, kanske besöka badhuset och spela massa spel. Min syster har visserligen en hel del jobb att sköta men jag är mest ledig.

Jag dukade i alla fall middag med rutig duk och grönt på bordet.

Det är så fint med gröna kvistar som bordsdekoration.

Vi har bäddat med madrasser på golvet i Bertils rum så nu sover kusinerna bredvid varandra. Och på morgonen går de upp och river ut hela vardagsrummet och bygger kojor. Rimlig deal för att vi i gengäld ska få sovmorgon.

Ett önskemål från bloggläsare har varit fler fina bilder – och ett annat önskemål på bloggen var fler bilder på stök. I detta inlägg hoppas jag göra er allihop nöjda. Detta är morgondisken. I väntan på att hanteras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Lovdagar”

 1. Helt underbart- särskilt den sista bilden, så ser det ut hemma hos mig efter frukost oxå!!!

 2. Ja gudars vad skönt att se lite stök också bland allt det fina. Som om man glömmer bort ibland att du också är en vanlig människa med vanliga himla disk som ska diskas. Tack för båd disk och finbilder Clara!

 3. Kom att tänka på ett ev önskemål som jag glömde när jag fyllde i enkäten. Finns det möjlighet till någon form av ”gillar”-knapp eller liknande till inläggen? Jag är en av alla de där läsarna som har följt dig i ca 10 år men som kanske kommenterar runt 1-2 gånger per år…. men jag älskar och uppskattar verkligen din blogg! Hade varit fint att få visa någon form av uppskattning även om man inte känner för att kommentera.

 4. Mysigt!

  Hur tänker ni göra med köket senare- renovera luckorna eller byta ut? Har för mig att ni köpte det begagnat när ni satte in det?

  Frågar då jag tycker det är svårt och veta hur pass värt det är att renovera funkisluckor- i våra verkar det vara nån masonitliknande på insidan och inte trä.

 5. Åh så fint! En fråga. Inspirerad av dina fina mysiga bilder så testade jag bordsduk under julen eftersom du alltid har det. Vilket otroligt misstag med en 7- åring och en 4 åring. Middagarna har varit allt annat än harmoniska. Det dras i duken hela tiden och grejer åker inunder. Hur funkar det hos er?

 6. Underbaraclara – jag tycker du verkar ha ett underbart lov och så glad för dig att du får det nu 💛. Har jullov med mina två barn ( 4 och snart 7) och de vill helst vara nära hela tiden och har inte riktigt kommit dit då de leker själva än men vet att det snart kommer den tiden med.

 7. Jag var en av dem som önskade fler o-tillrättalagda bilder och du har redan levererat här och på insta stories. Det gillar jag, tummen upp! ❤️

 8. Jag minns också loven när man fick träffa sina kusiner och leka och sova tillsammans. Vi gjorde tält med täcken över bord och stolar också. Vad roligt vi hade! Det blir fina minnen för livet. Jag är ju över 50 nu, men det som barnen upplever nu minns de ju hela livet. Så mysigt.

 9. Alldeles underbara bilder. Bilder direkt ur livet. Inga uppställda och onaturligt städa bilder. Det är ur livet. Levande, precis som det skall vara i en blogg där man vill följa någon annan och kika in i hur deras liv ser ut.

 10. Mysigt att få syster på besök <3 Och tack för en vardagsbild med lite stök, typ så det ser ut hos oss på morgonen med 🙂 Hoppas du får en skön dag <3

 11. Haha för min del kan du gärna skippa stökbilden! Om jag vill se smutsig disk kan jag bara gå ut i köket, klickar in här för att se vackra inspirerande bilder och bra texter.