Podd: Vem vinner dagens sparkrace?

Jag känner mig säker på seger när jag utmanar Erica i ett sparkrace.  Hon har i och för sig åkt mycket spark som barn men jag gör ju det dagligen – för att skjutsa barnen och rasta hunden. Så jag är i bättre sparkform. Men när vi ställer oss på startlinjen visar det sig att Erica har tricks i rockärmen. Fusk! Dopning! Eller är hon bara väl förberedd?
Tryck på play och kom gärna med ett eget domarutlåtande!

Så här ser det ut när jag och killarna åker till förskolan på morgonen.

Musiken i podden är Himlen över Hedlunda av Olov Antonsson. Alla poddavsnitt finns samlade här med senaste avsnittet först – prenumerera gärna i din poddapp så missar du inga avsnitt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Podd: Vem vinner dagens sparkrace?”

  1. Hur långt har ni till förskolan? Förskola/skolväg är en oväntat viktig sak tycker jag. Pest eller fest liksom. Här i Stockholm är ju många tvugna att ta tunnelbana med sina barn på morgonen, det verkar jobbigt men jag är tacksam att folk undviker bil. Vi bor i ett radhus och genar genom en förortsskog varje morgon, passerar ingen väg! Jag är så lycklig och tacksam över det. Att hitta få ett uns natur varje morgon och höra en hackspett!

  2. Igår saknade jag en spark, när minsta killen nog inte skulle orka gå fram och tillbaka till en kulle med en “jätterolig isbana”. Bilen känns inte så kul att starta och inte heller tvinga honom att gå, han är för tung för att jag ska orka dra på snow racer så en spark hade varit perfekt att äga! I alla fall de lyckosamma dagar då vi har tillräckligt med snö.

  3. Peppigt avsnitt! Jag längtar hem till Norrbotten så det nästan gör ont. Varför bor jag i en del av landet där det inte finns en sparksäsong?

  4. Hoppas ni får en fin vecka! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver öppet om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden – allt för att bryta tabut kring det hela. Ta hand om er, kram

  5. Att åka spark gjorde vi som barn, det känns som om vintrarna var kallare och mer vintriga då. Har knappt kunnat åka sedan dess.. När man tänker tillbaka så kändes det som vintern i Narnia, så mystiskt och vitt! Dina bilder påminner om den tiden! Så fint! ☺️❤️

  6. Åh vad härligt med spark för mig barndomsminnen. Här i Småland är det sällan sparkföre tyvärr och då vi har tillräckligt med snö plogas och grusas det.
    Jag har en bekant som har en spark med hjul, litet annorlunda färdmedel.

  7. Hej! Jag vill tacka för er podd. Jag lider då och då av ångest och när jag känner att den kommer krypande sätter jag på er podd och mår mycket bättre. Jag får ett lugn och känner mig trygg av era röster. Detta har även gjort att jag lärt mig andra trick att bita av ångesten.Tack. Ta hand om er. Kram