• Annonssamarbete Linas Matkasse •

Vegetariskt hem till dörren

Hemma hos oss har det varit Jakob som stått för matlagningen de senaste månaderna. Men nu har han varit bortrest i nästan två veckor – så då passade det himla bra att få hem en matkasse så att maten snabbt och enkelt kommer på bordet! Jag valde Linas vegetariska kasse med ägg, ost och mjölkprodukter – eftersom jag försöker att äta grönt till vardags.

Kassen bjuder på massa matinspiration med influenser från andra länder. Och proteinet i rätterna kommer i huvudsak från bönor, ärtor, tofu och ägg.  Till lunch svängde jag ihop ett recept från det medföljande häftet – på dumplings med gurksallad, sesamfrön, ingefära, vitlök, lime och sockerärter! Det blev verkligen supergott.

För mig som oftast lagar och äter husmanskost är det skönt med lite andra smaker för att variera mig. Det är så lätt att fastna i samma hjulspår annars. Jag har ju ett stort intresse för matlagning men till vardags kan det kännas svårt att hitta inspirationen att tänka nytt.

Just nu får du som vill testa Linas Matkasse köpa en till Prova-på-pris om du anger koden TACKCLARA och beställer kassen här.  Då ingår också en fin skärbräda från Scandinavian design factory. Har du redan provat Linas Matkasse men vill testa igen? Klicka och beställ här med koden TACKCLARA för att få 200 kr i rabatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Vegetariskt hem till dörren”

  1. Dumplingarna kom färdiga! Finns att köpa i frysdisken i de flesta matbutiker tror jag. 🙂

   1. Jag vill tipsa om Icas dumplings, de är jättegoda! Finns både vegetariska och med kött. God sås följer med, bra snabb/färdigmat :-).

 1. Det lutar åt Linas matkasse, men sist vi hade den vegetariska tyckte jag att det var sååå många fler steg än den med kött (och jag äter och lagar ju inte kött). Kanske måste testa igen? Nån fler med erfarenheter från hur den vegetariska kassen har varit sista tiden?

 2. Har du provat Tack.nu? Lokaletablerat företag med lokalproducerad matleverans (håller till på Gimonäs), Topp!!

 3. Vi hade Linas i Umeå för ett par år sedan, men i princip varje vecka var det grönsaker som var så dåliga (ruttna eller mögliga) att vi ändå var tvungna att köpa nya ingredienser. Visst, det går ju att reklamera och få pengar tillbaka vid nästa leverans, men jag tyckte att hela idén med matkasse liksom försvann när vi ändå var tvungna att gå till affären mitt i matlagningen… Gissar att det beror på vilken grossist som packar påsarna. Tycker du att det är bättre kvalitet på råvarorna nu?

  1. Hej Ann! Vad tråkigt att ni hade en dålig upplevelse med vår matkasse. 🙁 Det ber vi om ursäkt för. Som du skriver går det att reklamera såklart, men det hjälper ju inte när man är mitt upp i matlagningen. Så vi har full förståelse för att det ger ett dåligt intryck av hela tjänsten.
   Vi jobbar ständigt med att kunna leverera så bra råvaror som möjligt, givetvis. Det är ett samarbete mellan leverantörer och distributörer. Och vi kan se att reklamationerna minskar stadigt sedan några år tillbaka, så jag hoppas och tror att du skulle få en bättre upplevelse nu om du ville ge oss en chans till. 🙂
   Allt gott!