Fredagsbestyr

Idag åkte jag in till stan för att jobba! Började med ett par roliga och produktiva möten på förmiddagen. Iklädd loppad kjol från Norsjö. 45 kronor – som hittat!

Tröjan är en favorit från Lindex i den perfekta röda nyansen.

matchade med rött från topp till tå i min röda rock från &Other Stories

Efter en gemensam lunch hade vi unconference i lokalen. Unconference är en konferens där deltagarna själva får bidra med något. Först ut var Stina som pratade om sitt liv som kroniskt sjuk, sin stomioperation och sin nya vardag som föreläsare. Det blev många skratt och en hel del tårar…

Sedan tog Frida som är illustratör över och höll i ett pass där vi fick testa att måla med gouachefärger! Så sjukt roligt. Och svårt.

Frida är en grymt duktig illustratör så det var jätteroligt att få lära sig några bra knep från henne. Efteråt hade vi lite AW med bubbel och annat smått och gott. Så glad för att ha en lokal full med kreativa och inspirerande kollegor.

Nu har jag tagit ett bad, lagt barnen och krupit upp i soffan med lite chips och en kopp te. Den här helgen ska bli den bästa på länge har jag bestämt mig för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Fredagsbestyr”

  1. Det blev verkligen så lyckat! Tack all ni som var med och gjorde dagen så bra 🙏🏻 /a.

  2. Bra grej att bestämma sig för! Jag njuter av vintern: lite skidor och skridskor, fika på isen och promenad i skogen. Älskar snö.