Veckoplaneringen

Den här veckan är i mastigaste laget – men väldigt pirrig och rolig eftersom vår bok släpps!

Måndag har jag jobbmöte med Anna och Nicola för Yawamas höstkollektion. Sedan plåta två bloggsamarbeten sedan middag hos pappa.

Tisdag sitter jag i hyrbilen på väg till Borlänge där jag och Annakarin ska föreläsa. Det blir jobb i bilen och på eftermiddagen krönikeskrivning till Expressen

Onsdag föreläser vi på morgonen sedan tar jag tåget till Stockholm där jag stannar kvar. På eftermiddagen möter jag upp Erica och så förbereder vi oss för torsdagens bestyr. Förhoppningsvis får jag ta en fika med Lady Dahmer på kvällen också!

Torsdag ska jag träffa press hela dagen. Bland annat gästa två grymma poddar och träffa Aftonbladet och Allas. På kvällen har vi släppfest och livepodd för vår bok i Stockholm!

Fredag är ytterligare en pressdag för boken. Då blir vi bland annat intervjuade av TT, DN och Expressen. Lunch med mitt förlag för att fira boken redan går så bra. Fredag är min födelsedag så jag hoppas att jag orkar och hinner gå ut och äta något gott på kvällen med Erica.

Lördag vaknar jag tidigt för då gästar vi Nyhetsmorgon för att prata om boken och sedan efter lunch tuffar vi hem till norr igen.

Söndag får bli en vilodag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Veckoplaneringen”

  1. Ja, fullspäckat men kul vecka låter det som. Så ni har glädjen att få besöka min hemstad Borlänge 😊
    Ses kanske i Stockholmsvimlet……..🤔 ska på årsmöte med filmstudior kanske råkar på någon från era trakter.
    Hur som helst ha en kul! vecka!

  2. Herregud så kul och jobbigt på samma gång. Lycka till veckan lång. Ser fram emot att se er i Nyhetsmorgon 😀

  3. Jag ser så framemot att läsa er bok och extra glad blev jag av att höra att den fanns på inköpslistan hos biblioteket där jag lånar alla mina böcker. 😀

  4. Just det – du fyller ju år samma dag som min yngsta! Får ta en kalaskopp kaffe för dig med 😉 Lycka till med allt i veckan. Låter intensivt men ändå roligt!

  5. Grattis på födelsedagen!! Hoppas du hunnit fira och att du och Erica fått njuta av den varma Stockholmskvällen!