Nedslag i söndag

Ljuvligheten i att Jakob är hemma igen – nu är familjen komplett. Han kom hem sent i lördags kväll och på söndagsmorgonen satt vi på bron ihop och åt frukost. Sedan cyklade vi till kyrkan i byn, på gudstjänst med barnkör och allt. Jag var chic i samma klänning som jag hade på bröllopet helgen innan. Från H&M

Spelade svår

Efter kyrkan fick barnen leka ute och jag och Jakob satt på verandan och drack alkoholfri vit sangria.

Melker var med och slö som vanligt.

Vi åt middag där ute

Och Jakob tog ytterligare några bilder på mig. Bra när han är hemma så jag har någon som kan fånga en och annan dagens outfit.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Nedslag i söndag”

  1. Hej Clara! Älskar din blogg, tack för alla genomtänkta, välskrivna (och väl-fotade!!!) inlägg. Du verkar vara så inspirerande, klok och bara helt och hållet bra. Jag är nyfiken på din tro (men förstår såklart om det är privat för dig) – men om inte: var kommer den ifrån och hur relaterar du till den? 🙂
    Kram från en inbiten bloggläsare.