En underbar pod på väg mot sommarlov

Clara och Erica med lövade kransar. Ur En Underbar Pod.

Sista avsnittet innan sommaren! En varm och riktigt blåsig dag träffas jag och Erica för att sätta min bästa kryddor i jorden intill hennes fritidshus.  Häng med när vi röjer, rensar och planterar för att ny god grönska ska slå ut.

Jag ger mitt bästa gödseltips. Det är lika enkelt som effektivt –  kissa i en hink och blanda ut med vatten så får du en toppenbra näring! Guld för dina växter och blommor! Hur du blandar hör du i avsnittet där jag och Erica funderar över vad vi ska plantera så att våra barn och barnbarn kan njuta i framtiden.

Stort tack för en fin poddvår! Erica hälsar och beklagar det ovanligt blåsiga ljudet.

Erica planterar blommor i låda iklädd ljus kappa och solglasögon. Ur En Underbar Pod.

Clara ligger och vilar under solhatt i en hängmatta. Från En Underbar Pod.

Vila är viktigt så nu tar jag och Erica sommarlov med podden. En Underbar Pod är tillbaka i slutet av augusti ! Har du missat några tidigare avsnitt finns alla samlade här och nu har du kanske tid att lyssna i kapp under sommaren.

Tack till vårens sponsorer! Vill du samarbeta med oss i höst så är du välkommen att höra av dig till mig på underbaraclaras@gmail.com

Musik: Himlen över Hedlunda av Olov Antonsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “En underbar pod på väg mot sommarlov”

 1. Så rätt att ni tar ledigt och vilar. Hellre ett podduppehåll och bibehållen kvalitet än lite halvtaskig podd över sommaren!
  Kram

 2. Tack för en härlig poddsäsong, Clara och Erika! Jag har haft som vana att lyssna på er podd när jag cyklat till/från jobbet eller på löprundor och varje gång har jag känt att jag är i gott sällskap. Er podd är hemtrevlig, kul och praktisk!
  Njut av semestern nu!<3 Och fortsätt gärna podda på hösten!
  Somriga hälsningar från Finland

 3. Tack Clara och Erica för en trevlig säsong med podden!
  Ni förgyller tisdagarna när jag får starta den efter jobbet. Önskar er en trevlig sommar!

 4. Skön sommar på er! Tack för ännu en härlig säsong, ser fram emot nästa. Jag kommer att sakna er, så ni behöver inte bli sura 😉 (som ni skulle bli om ingen saknar er).

 5. Tack för bra podd! Obs viktig rättelse till Erica, minns du inte din Mumin?;
  I Mumin så kom inte fröna på posten, de kom flytande i en stor kista på havet. Viktigt! 😉

  1. Ah! Nej det hade jag glömt, tack för att du fyller i kunskapsluckorna om Mumin. Håller med – viktigt!