Bor du i Umeåområdet? Vill du äta nyttigt, lokalproducerat och miljösnällt odlat? Vill du vara med och rädda världen? Vill då få en kasse hem till dörren varje vecka med nyskördade grönsaker från min gård?

Det är klart att du vill!

Vår dröm när vi flyttade ut till vår gård på landet var att få odla. Inte bara för vår egen självförsörjning utan också för att kunna erbjuda andra bättre mat. Men det var först när jag och Jakob lärde känna Albin och Ulrika som flyttade hit strax efter oss, som vi verkligen kom igång.

Vi är alltså två familjer från den lilla byn Tvärålund som driver Marstorps Mat. Vi odlar utan bekämpningsmedel eller konstgödsel. Småskaligt, miljövänligt och med stor respekt för natur och djur. Under hösten levererar vi matkassar till Umeå och Vännäs (och såklart även till byn där vi bor).

Varje kasse innehåller ungefär sju sorters grönsaker till ett värde av 229 kronor. Lite av det här kan ligga i en vanlig kasse. Vi ser till att du får nyskördade grönsaker av högsta klass  (vi skördar dagen före eller samma dag som vi levererar) som är  både färgsprakande och varierade. Utlämningen sker en gång i veckan. Och du kan också få matkassen hemcyklad till dörren. Hur miljövänligt är inte det?

I  varje kasse skickar vi med våra bästa recept och tips på hur du ska använda grönsakerna. Vi berättar också om vad vi arbetar med på gården och hur grönsakerna växer. Några gånger per år ordnar vi dessutom gårdsbesök hemma hos oss, skördefest och planteringsdagar för våra prenumeranter.

Så. Vad väntar du på? Slå till för fasen och gör en insats både för miljön och för dina matvanor!

HÄR anmäler du dig som prenumerant!