• Annonssamarbete urtekram •

Ett fräschare svall

Jag fick ju hem ett gäng produkter från Urtekrams nya serie Nordic Berries för ett tag sedan. Produkterna innehåller vitaminer och antioxidanter från de nordiska bären havtorn, blåbär och tranbär. Jag måste säga att jag föll lite extra för schampot Nordic Berries. Det gav glans och bra studs till mitt spröda hår som ofta utsätts för varm locktång. Dessutom löddrade det bra och det gör verkligen inte alla ekologiska schampon. Jag kan med andra ord förstå att schampot har vunnit pris! Efter schamponeringen har jag sprayat det med Spray Leave in Conditioner som återfuktar och skyddar håret.

Som utlovat testade jag också deodoranten med kryddig doft. Eftersom jag är en varm typ som lätt blir svettig har jag lite svårt att hitta ekologiska deodoranter som är nog effektiva på mig. Men den här höll måttet även om det tog en liten stund för deodoranten att torka i armhålan.  Men även den solvarma dag förra veckan när termometern stor på 28 grader i skuggan lyckades den hålla undan svetten.

Jag uppskattar att ha flera produkter i samma serie eftersom jag tycker det känns rörigt när schampot luktar en sak, hudkrämen en annan och deodoranten en tredje.

Favoriterna bland alla produkter var nog ändå schampot, deon och balsamet. Har kört varannan tvätt med balsamet nu och det har hjälpt mig att få bort sprödheten i stråna.

Nu har jag en tävling på min instagram tillsammans med Urtekram där du och en vän kan vinna varsitt härligt produktkitt med Nordic Berries. Så om du vill delta ska du

 1. Följa @urtekram på instagram
 2. Tagga en instagramvän och motivera kort varför hen förtjänar att vinna detta härliga kitt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Ett fräschare svall”

 1. Hej Clara! Undrar bara om du vet om detta schampo bara går att köpa i Sverige? Blir väldigt sugen på att testa😊 Annars får jag be någon i familjen ta med sig nästa gång de hälsar på

  1. Nejdå det tror jag inte 🙂 kolla deras hemsida så finns återförsäljarländer där

   1. Haha det är typiskt mig att fråga utan att kolla innan🙂 det fanns ju massor av hemsidor som sålde flera av produkterna! Ser fram emot att testa

 2. Kanske konstig undran: varför ska schampo löddra mycket?
  Vad är poängen med själva löddret?

  1. Schampon behöver tekniskt sett inte löddra för att rengöra men det kan praktiskt hjälpa till att fördela så att hela håret komms åt =) Sen är det många som gillar känslan =)

 3. Åh vad kul att höra att de funkar bra på andras hår, var så glad när jag hittade ekologiskt schampoo och balsam i rimlig prisklass men mitt eget blev en stor svintoboll när jag provade 🙁
  Försökte vänja mig/håret, tänkte att det behövde ställa om sig, men det gick inte… Men så har jag torrt, lockigt/burrigt hår. Vi är ju olika allesammans!

  1. Har du testat just den här serien? Tycker att de skiljer sig rätt mycket från deras andra produkter. Mer lödder och effektivare balsam

   1. Näe, faktiskt inte, jag blev så besviken att jag avskrev hela märket. Men kanske dags att göra ett nytt försök när befintliga schampooflaskor här hemma är slut! Alla har ju rätt till en andra chans 😉

 4. Du ser helt magisk ut! Du klär så väl i den frisyren och ser så allmänt fräsch och snygg ut! /Avundsjuk

 5. Jag är doftöverkänslig tyvärr och kan bara använda parfym-fria produkter MEN Urtekrams serie Björk som har en mycket svag men frisk doft tål jag !! Använder schampo, balsam, deo och duschkräm.
  Urtekrams parfymfri gjorde håret uttorkat och konstigt.