När favoritkoftan får åka på

Ursäkta min lite sviktande bloggfrekvens. Jag är bara så himla trött. I fredags la jag mig på sängen en stund för att vila och vaknade tre timmar senare helt förvirrad. Ändå hade jag inga som helst problem att somna tidigt senare på kvällen. Det är helt enkelt gravidtröttman som tar ut sin rätt.

Jag är så glad när det blir kallare så att jag får anledning att ta på mig min favoritkofta som mamma stickat av garn hon själv växtfärgat.

Kombinerade det med en loppiskjol, skor från Blankens och ett gammalt nattlinne som överdel. Jag får många frågor om hur jag fixar min frisyr och jag ska se om jag kan spela in en tutorial så att ni får se det i rörlig bild – lite lättare att visa än i stillbild. Ska försöka hinna med det till veckan.

Hoppas ni har en fin helg allihopa. Det har jag! Den består av kräftskiva, svala promenader, lökplantering och äppelplockning. Lite av allt det bästa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “När favoritkoftan får åka på”

 1. God natt, min venn.
  Takk for vakre bilder å sove på, inkludert det vakre plagget fra din mamma.

 2. Så fin kofta!! Är så nyfiken på när du är beräknad och i vilken vecka du är. Har du skrivit det någonstans? Är gravid själv så de är väl därför 🙂

 3. Hej. Vilken otroligt vacker kofta. 😍 Har du tips på hur man vinterförvarar äpplen och hur man kan veta om sorten går att förvara eller inte? Kram

 4. Gud vad roligt det skulle vara att få höra/läsa/se dig med andra härliga o roliga oibland oliksägande växtfärga. Från klippning o tillvaratagning av fårensull till växtplockning o så själva kokeriet i skrattandets o förvåningenslag när garnet får sin färg både i blöt o torrform. Till den medititativa som bor i skapandets stickning (läckande för de trötta hjärnorna). Verk som sedan kan bäras av många barn o över generationer.

 5. Helt rätt att du vilar och fokuserar på din och din familjs välmående. Graviditetströtthet är verkligen trötthet! Älskar din fina blogg men du kan med gott samvete skriva mer sällan på den nu. Vi förstår dig.

 6. Så fin den koftan. Vilket tålamod att sticka det mönstret. Sånt imponerar på mig. Och härligt att ha mammagjort att gosa in sig i. Väldigt speciellt. Njut.
  Kram
  Annette

 7. Kan inte videon med hårhjälpen komma upp snart? Jag har klippt mej likadant och behöver hjälp. Gärna innan helgen för då ska vi på bröllop!

 8. Nu har jag letat igenom hela internet efter ett mönster på att sticka en liknande kofta. Känner mig så inspirerad men hittar inget. Ni råkar inte ha kvar din mammas mönster?