En måndagsoutfit

Det blir mycket outfitbilder just nu. Men hösten är ju den bästa modeårstiden. Den här måndagen startade jag med diverse möten inne i stan på kontoret. Hade en reafyndad wrapkjol från Indiska, en jättegammal (typ tio år) underklänning från H&M. Sandaler från Din Sko och en kofta från Lindex. Inte ofta jag är klädd i kläder från kedjorna från topp till tå. Men ibland händer det! Wrapkjolar och wrapklänningar är så bra när magen växer. Och så markerar jag midjan där den är som smalast – ovanför själva magen – precis under brösten.

20 grader i luften idag och underbar sensommarkänsla.

Nu är jag hemma igen efter min halvdag i stan och ska lägga mig och sova för att orka med eftermiddagen och kvällen. Det är tur jag har ett jobb där jag styr över mina egna tider. Annars hade jag nog behövt vara sjukskriven under graviditeten. Nu jobbar jag lugnare dagar och tar inkomstbortfallet ur egen ficka. Men jag slipper i alla fall tjafsa med försäkringskassan. Alltid något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “En måndagsoutfit”

 1. Urtjusigt!! Färgen passar dig så bra 😊
  Vacker du är med din gravida mage 😍 blir nästan sugen på en trea för oss med fast jag är mitt uppe i min föräldraledighet med vår tvåa som är 8 mån 😊
  Njut av hösten!

 2. Vrålsnygg är du!

  Skulle gärna höra mer om hur du gjorde med arbetstid och ev försäkring när du var som sjukast? Var du sjukskriven något? Skulle gärna höra erikas historia också om ni vill prata om det i podden:)

  Har själv haft det mycket upp och ner med arbetstid och försäkring sen jag blev sjuk 2016. inbillar mig alltid att det är lättare som egenföretagare men har ju ingen aning!

 3. Du ser helt fantastisk ut! Outfitbilder är alltid trevligt:) och jag håller absolut med om att hösten är bästa mode årstiden:)

 4. Tack för fina extraavsnittet från podden!! Blev så glad när jag plötsligt upptäckte att jag hade tre helt nya poddar från er som jag inte hört!

 5. Grattis till ny bäbis och tack för en läsvärd blogg! Så nyfiken på dina tankar kring utmattning och ett barn till. Tror det är många som är eller har varit utmattade som drar sig för att skaffa fler barn med tanke på störd sömn och lite återhämtning.

 6. Brukar inte bry mig så mycket om outfit-bilder för det är inte mitt huvudfokus på bloggen men denna var nog definitionen av snygg om jag får säga det själv. Jag hade dock aldrig klarat någon form av klack under mina graviditeter så dina skrämmer mig lite men vi är alla olika.