En grinig onsdag

Vi hade matlag igår och jag kom i säng lite för sent. Det funkar dåligt för mig nu för tiden. Vaknade på fel sidan idag, kände mig arg och ledsen och skällde på mina stackars barn. Sist det här dålig humöret slog till tittade sjuåringen avmätt på mig och ba “Du borde meditera oftare”.

Hur som helst. Jag hade en fotograf för en plåtning till ett magasin på besök på förmiddagen. Men sedan var jag tvungen att lägga mig och sova i två timmar. Men när jag kvicknat till igen gick jag ut i trädgården.

Med mat och vatten till Snabbaste fåret i Ryssland och Ett, Två, Tre Önskning.

Hungriga och kelna.

Sedan planerade jag för en trädgårdsplåtning och ställde iordning lite. Tyvärr ser trädgården förfärlig ut efter den här sommaren. Allt är liksom övervuxet och utfläkt. Eller torkat.

Fin utsikt ändå.

Det finns alltid tid för en selfie.

Sedan kollade jag till våra odlingar. Kålen är fantastiskt fin. Nu har potatisen skördats och jag äter fler morötter än Lille Skutt. Bra mot illamående.

Och här ser ni mig med min favoritgrönsak. Majrovor. Så VANSINNIGT GOTT! Att bara äta i tunna skivor, ugnsbaka eller strimla ner i en sallad. Det måste ni testa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “En grinig onsdag”

 1. Bra att du försöker ta hand om dig och vila. Förstår bara inte hur du gör för att vara vacker mitt i allt gravidillamående 🙂

 2. Också gravid och har mått riktigt dåligt. Nu är det inte långt kvar och jag längtar efter att få möta den där inne. Min behållning har bland annat varit mina två Astrid knot dress från Miss Clarity som jag använt flitigt under graviditeten. Passat mig super och känt mig superfin. Precis som du på bilderna från idag!

  Grattis till din nya graviditet!
  Tack för en trevlig blogg!

   1. Vi täcker med duk under sommaren och så sprutar vi vid behov med Turex som är ett Krav-godkänt medel.

 3. När jag irriterat sa till mina barn att nu får ni äta så ni blir på bättre humör svarade min 7-åring: då behöver nog du också äta nu mamma…

 4. Vilka fina bilder på dig Clara! Usch nej inge kul att ha varit sur och arg på sina barn, man blir ofta oroligt i magen av det, det känner jag igen! Men med lite perspektiv på saken, nu när mina barn är stora (över 20 år), märker jag att de är världens finaste fastän jag surnade till ibland när de var små. De bara ger kärlek och kärlek och är så himla gulliga. Så jag förstår att all den kärlek jag gav dem överträffar alla tråkiga stunder då jag inte räckte till som jag önskat (och mådde lurk på grund av det). Kärleken är störst 🙂

  Vem är det förresten som tar de fina bilderna på dig? Har du en fotograf?

  1. Så skönt att höra Mary <3

   Och som svar på din fråga så är det jag själv som tar alla bildera. Har alltid ett stativ framme hemma så det är fort gjort att montera kameran och dokumentera =)

 5. Åh, så vackert ni bor!! Vilket inspirerande ställe. Jag förstår att du lätt kan hitta oändligt med inspirationer till till medieimperium. Nu längtar jag ännu mer ut på landet än vad vi bor… Och majrova! Tror aldrig jag ens har testat. :O Hur har jag kunnat missa den, jag som älskar rovfrukter!?? Majrova på matbordet imorgon, får he bli! =)

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 6. Jeg forstår om du ikke vil si det,nen når har du termin? Og jeg lurer også på hvem som tar de SKITSNYGGA bildene av deg?

 7. Ha😖vi har Glupskaste Fåren i Norrlands Inland. Efter att ha pressat sig in i hönshusets lilla lucka fyra gånger, och skrämt slag på de stackars hönsen, som nog blivit nervsvag på köpet, så spika vi igen luckan. Nu står de där utanför och bräker så jag blir galen🤨förexten, var har du köpt dina fina, rostiga rabattkanter? Jag mådde också pyton alla mina graviditeter, jag känner med dig där du går omkring och måste göra saker, fast man har kräket i halsen🤢eller typ halsbränna konstant. Det blev många mumlande kvällsböner på den tiden..

 8. Tänk att din griniga onsdag kan göra mig på så bra humör. Inte roligt att du vaknade på fel sida, men dina barns kommentarer/namnpåhitt och de ursnygga bilderna gjorde åtminstone min egen morgon mycket bättre. Tack för det.

 9. Så stämningsfulla bilder. Tack för tipset om majrovor! Skäms lite för att erkänna att jag aldrig har smakat men nu är jag SÅ nyfiken. Det borde bloggas mer om rotsaker :-).

 10. Tänk att det kan göra en glad att läsa ett kommentarsfält. Vilka fina läsare här är. Och så ledsen jag blir när jag tänker på vad ex Isabella Löwengrip får utstå i sina.
  Och jag kan bara hålla med alla här, du och dina inlägg och bilder gör en på gott humör! För att inte tala om snabbaste fåret i Ryssland, vilket glädjepiller.

 11. Hej!
  Super häliga bilder! Tack för en härlig blogg 🙂 Jag undrar vad du för ögonskugga?
  / Lovisa

 12. Åt fantastiskt god falafel som bl.a. delade bröd med inlagd majrova och massvis med persilja. Helt sinnes va gott det var!