Är du vår nästa kollega?

Nu har vi snart haft vår lokal Lidström & Nyberg i Umeå igång i ett år. Det känns så härligt att ha en plats att komma till, åka hemifrån en stund och dela kontor med andra kreativa typer. Illustratörer, radioproducent, skribenter. Ungefär två dagar i veckan jobbar jag från kontoret och resten är jag hemma. Det är en helt perfekt kombination. Så skönt också att ha en plats att ta möten på. Bjuda upp folk istället för att jag och Annakarin alltid ska åka ner till Stockholm när något viktig ska avhandlas.

Nu har vi fått en öppning i lokalen från första november och har möjlighet att ta in ytterligare någon som vill ha en kontorsplats och dela kreativitet och skapa magi med oss. Istället för att bara höra efter i våra egna nätverk – vilket riskerar att bli alldeles för likriktat- tänkte jag slänga ut frågan här på bloggen. Om du tror att det kan vara du som skulle göra vår miljö ännu lite mer levande och mångfacetterad – skicka iväg ett mail och presentera dig för oss (skriv till kontakt@annakarinnyberg.se). Du behöver bo i närheten av Umeå och vilja sitta halvtid-heltid från och med november allra helst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Är du vår nästa kollega?”

 1. Jag hälsade på en kompis i Umeå i somras. Första gången jag var där och självklart letade jag fram ditt Umeå-tips inlägg. Tyvärr var jag där en söndag så mycket var stängt men museet och ett av fiken du tipsat om fick besök. Och sen letade jag fram adressen till er lokal och stod utanför, kikade in genom fönstren och var starstruck!🙈😂

 2. Håller med om att det är helt perfekt att jobba på kontor ett par dagar i veckan och resten hemma. Då får man ett socialt utbyte och lite ny input och ny miljö, men ändå inte så mycket att man blir stressad och överstimulerad. Svårt att få till den där perfekta balansen bara. Kanske borde man ha ett halvtidsjobb och driva eget på halvtid, hmm…

 3. Åh! Om det inte vore för att jag ska få barn i december skulle jag varit jätte intresserad! Jobbar med mitt företag Julias fotspår som fotvårdare i Bygdeå men önskar hitta en arbetsplats ca 2 dagar i veckan där jag kan möta andra kreativa själar. Vem vet, kanske i framtiden!?

  1. Hej Julia! Du får gärna höra av dig till mig när du börjar planera att återgå till arbetet igen. Men först, varmt lycka till med det som väntar! /Annakarin

   1. Tack Annakarin! Ska absolut ha det i åtanke. Är redan i gång med mina intervjuer av gamla kunder som är ett projekt som Erica Dahlgren hjälpte mig att komma igång med. Ska se om jag hinner komma igång att söka bidrag under mammaledigheten!

    Mvh Julia

 4. Åh, vad jag önskar att detta kunde vara jag. Amatörbloggare och amatörfotograf som jag är. Hade kunnat lära mig hur mycket som helst.
  Men nu bor jag alldeles för långt ifrån Umeå.
  Men vilken dröm det hade varit!