Nu går startskottet!

Jag bara varnar er. Eftersom Allhelgona är över och vi nu är är inne i november tänker jag börja julblogga!  Inte för att jag själv kommer ta fram allt julpynt redan i november – nej jag börjar alltid försiktigt för man får inte bränna krutet på en gång. Det ska ju räcka ända till tjugondag Knut! Jag väntar till exempel alltid med adventsstjärnor till första advent, och tomtar till åtminstone andra. Men andra juliga saker – som doftande blommor, mysiga recept, vinterpynt, pysseltips och klappideér – det börjar jag med redan nu.  För att jag vet att ni brukar fråga efter och önska det – och för att jag i år fått extra många önskemål från er på det temat.

Så nu kommer massa vintrig inspiration för att göra tiden fram till jul riktig njutbar. Så vi hinner insupa allt det underbara! Och jag smyger igång det. Lite åt gången. Men startskottet går nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 kommentarer på “Nu går startskottet!”

 1. ÄNTLIGEN!!! Älskar julen.

  Kan du inte berätta lite mer om ert garage också? Vad har ni för budget? Vad gör ni själva och vad lejer ni bort? Hur stort? Jag vill veta allt!
  Hälsar en som också vill bygga garage i framtiden!

 2. Så fantastiskt! Tack för att du delar med dig av all din kreativitet, det inspirerar massor och speciellt nu när juletider närmar sig. Uppskattar mycket alla dina tips och idéer, som inte alltid måste kosta skjortan! Kram

 3. Äntligen!!!
  Pga supergravid och foglossning så har jag bokat in fönsterputs fen 15 november- dagen efter kommer ALLT vara uppe! Vill njuta maximalt när jag ska vara hemma så länge runt jul 🙂

 4. Ja visst är det underbart med juletider….. jag har börjat sätta upp vinter/julgardinerna…. resten kommer smygande 😉

  1. Presis det samme her! Vintergradiner og pledd/filt og puter i sofaen. Amaryllis og asalea. Lys med litt krydder-duft. Resten kommer smygende, som du sa.

 5. Läste att du skulle börja juljogga(!) Förvånande nytt julgrepp, men insåg att det var en freudiansk felläsning. Ser fram mot julbloggning. Allt gott! / Löparnörden

 6. Underbart 🌟
  Har barn i ungefär samma åldrar, så julklappstips hade varit fantastiskt!

 7. Underbart!!Vi läsare ska ju också hinna inspireras och hinna med innan allt plötsligt är över.

  Nu ska jag börja tänka på pepparkakshusritningen!

 8. Du får gärna försöka få en inte så förtjust i julen person att förstå det underbara med den!

 9. Ja, i år ska jag ta in julblommorna mycket tidigare än tidigare år. Jag brukar alltid ta dem till första advent, men eftersom jag firar jul på annat håll så är de ju alltid döda när jag kommer tillbaka till nyår. Så i år får de åka in redan till farsdag… eller så fort jag kan få tag i fina i affären 🙂

 10. Underbart!!! Älskar adventsförväntan och att krama mesta möjliga ur julmyset! Hoppas podden också osar jul så det sjunger om det!!

 11. Ja jippi!! Jag är så peppad på jul i år och har redan julkänsla! Planerar och bakar inför dop på första advent, så är inne i julstämning, smaker och pynt!