• innehåller reklam för Miss Clarity •

Snart dags för kollektionssläpp!

Idag värker det i varenda led i hela kroppen. För härom dagen fotade vi Miss Claritys vinterkollektion. Ni är många som har frågat när nya kollektionen egentligen kommer – och vi får säga som det är. Vi har haft en del oflyt. Först sprang ett rör läck på fabriken i Tyskland och sedan gick en schablon till tygtrycket sönder så vi stod utan tyg.  Och sedan till plåtningen hade vi värsta sortens pissväder med dimma och knappt något dagsljus.  Men vi fixade det! Vi fick riktigt fina bilder tillslut och vi hade väldigt roligt på kuppen!

Nästa fredag klockan 16 släpps kollektionen på Provrummet.se. Lovar att förutom dessa ögonblicksbilder pytsa ut massa kollektionsbilder fram tills dess – med vad ni har att vänta er. Återkommer också med en lista på alla fina återförsäljare för er som hellre vill handla i butik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Snart dags för kollektionssläpp!”

 1. Hej Clara,

  Jag har funktionsnedsättningen doftallergi. Och jag och många andra doftallergiker har ett helvete med alla parfymer, parfymerade krämer, hårprodukter, tvättmedel och sköljmedel. Det är svårt på jobbet när man får påpeka för folk om och om igen att man blir sjuk av deras dofter och när man sett fram emot att gå på bio eller restaurang så kan man bli tvungen att gå innan det börjat. När butiker dessutom har doftljus och room spray adderar det till helvetet.

  Den här veckan är det doftfria veckan och du får väldigt gärna reflektera över det här i din blogg. Astma och allergiförbundet har mer info om det här nu.

  https://astmaoallergiforbundet.se/

  Tack!

  / Clara

  1. Tack för infon om detta! Jag undrar, när det handlar om offentliga miljöer, finns det någon skillnad för dig väg gäller mängden parfym eller reagerar du mot allt som inte är oparfymerad typ? Sen vad gäller jobbet, så borde din arbetsgivare ta den fighten åt dig tänker jag och ta upp detta med alla. Så du inte behöver gå och säga till hela tiden?

   1. Tack för frågan! Det har med kemikalierna i doften att göra och inte mängden. Det är inte ovanligt att folk säger “men jag luktar ju inte så mycket” eller “jag kan också få ont i huvudet av tunga/starka parfymer men den här doften gillar jag”. Men det är alltså inte relevant hur mycket personen använder eller om doften är tung eller frisk. Exempelvis gör kemikalierna i parfymerade sköljmedel och i många parfymerade tvättmedel mig sjuk direkt. Därför är det problematiskt när man bor i flerbostadshus och delar tvättstuga med många andra.

    Och jo, det är arbetsgivarens ansvar. Men jag och många andra får kämpa för att de ska ta det ansvaret.

 2. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 😃
  Markerar i kalendern och påbörjar nedräkningen.
  Heja!

 3. Det första jag tänkte på när jag såg inlägget var, vilka fantastiska bilder, vad coolt att dom fotat i höstrusket.

   1. Ja! Det blir fantastiskt fint. lite stressigt bara med så få timmars dagsljus. Och så kallt fotoväder 😉

 4. “Dimma och knappt dagsljus” kan ju ge helt fantastiskt fina, stämningsfulla bilder!

 5. Åh det ser lovande ut! Vilka fina, höstliga färger! Ser fram emot släppet. Det lär bli lika härligt fullt ös som vanligt på webben. Kram på er, ni är stjärnor!

 6. Wow😊!! Gleder meg til å få se kolleksjonen😊. Har såååå lyst på en ny kjole/klänning som jeg kan ha til jul og ja hele vinteren! Akkurat nå sitter jeg her med brudd i ankelen – så gleder meg ekstra mye til å få pynte meg igjen og komme meg ut blandet folk så mye jeg har lyst til!

  Du klær deg veldig fint også som gravid! Håper ditt bekken blir litt bedre når hode fester seg. Det ble jeg. Har også født tre gutter på 5,5 år.

  Det er også lov og si at du er sliten og har vondt. Det trur jeg alle kvinner som har født har forståelse for.

  Din og Erikas pod er bare helt fantastisk bra!!! Hele din blogg er så fin og variert på en god og varm måte!

  Ha en fortsatt fin dag🌼!