Vibrerande färgkombinationer

Den här mörka årstiden gillar jag att bekämpa allt det gråa med färg. Färg på läppar, naglar och kläder. Det fungerar som en energiinjektion. En färgkombination jag älskar är rött och cerist ihop. Jag tror det finns någon oskriven regel om att man inte ska mixa just dessa två – men jag tycker att det är det som gör det så himla fint. Att de nästan skär sig – men istället skapar värsta härliga färgklatchen. Så att färgerna liksom vibrerar bredvid varandra.

Andra färger som har den effekten på varandra är beigebrunt ihop med starkt ljusblått eller senap ihop med brandbilsrött! Liksom fel och ändå så rätt!

Kjolen har jag köpt på Cos och den mysiga stickade tröjan i återvunnen ull kom i ett pressutskick från Boob. De har så många bra mammakläder.

Jag gillar att den har slitsar upp till ärmhålen. Med ett amningslinne under går det enkelt att amma, och en växande mage ryms. Men mest är det bara en fin detalj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Vibrerande färgkombinationer”

  1. Inte lika färgglad kombination, men jag älskar också blått och svart ihop. Vilket också enligt ngn gammal oskriven regel är “fel”. Vad fin du är, och vilken inspiration i stort och smått, tack! Kram Maria

  2. Åh ja beigebrunt och ljusblått är SÅ fint!! Älskar den kombinationen. Du är jättetjusig i rosa, själv känner jag mig som en liten flicka så fort jag får på mig rosa, och trivs inte i det i någon annan form än som pyjamas… intressant det där med hur stark reaktion man kan ha på färg.
    Eftersom jag är hopplös på att kommentera men nu ändå gör det vill jag passa på att tacka för din suveräna blogg, jag har läst sedan du väntade Bertil och jag uppskattar den enormt. Tack! <3

  3. Härligt med färg! Och som du säger; inte minst i höstrusket!
    Jag bor på Afrikas horn och vistas en del ute i de torra, färglösa, karga landskapen. DÄR går alla (kvinnor) runt som levande färgbomber. Alla världens färger och mönster mixas och det blir så där helt fantastiskt rätt! Det trista, torra landskapet lever upp med sitt vackra folk och man blir så glad av att se dem.

  4. Alltså jag vet att man inte ska kommentera folks utseenden men GAH va snygg du är!! Vilka bilder, vilket hår, vilken blick och vilken mage! Hurra!

  5. Min mamma sa alltid att jag inte kunde ha rött och rosa ihop som liten. Men det är skönt att tiderna förändras. Du är så fin oxh riktigt strålar! Älskar tröjan!