Fler juliga fynd…

Sist jag var på loppis gjorde jag så fina fynd. Skira gamla glaspumlor. I form av kottar och med snö och glitter på. Dessutom en söt gammal julstjärna för 20 kronor. Den ska jag hänga i köket nästa helg.

Hittade också fina stickade saker. Det håller jag alltid utkik efter. Kan själv inte sticka och förut hade jag ju mamma och mormor som stickade åt mig. Vantar, koftor och fina mössor. Nu får jag försöka hitta på loppis istället. Det blev ett par superfina blå vantar och två röda jultröjor.

Den främre är helt underbar och jag har haft den nästan varenda dag sedan jag köpte den. Perfekt med kort midja och mudd så man kan ha den till kjolar med hög midja. Den bakre tröjan är av ull med kattmönster. Otroligt söt. Den har fått hänga på verandan några dagar för att vädra men nu ska jag ta in och börja använda den!

Jag är så sjukt nöjd med mina fina fynd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Fler juliga fynd…”

  1. Det är SÅ vackert med de där gammaldags glaskottarna (och glaskulorna). Jag är själv på jakt efter dessa, men på Tradera kostar de skjortan och än så länge har jag inte hittat på loppisen här. Nåväl, vad är väl en bal på slottet … 😉 Bara att leta vidare.

  2. Men Clara du måst ju lära dig å sticka. Nå så jevilusiskt roligt! Man sluta aldri skratta. Nej men det får mig att känna mig så mäktig – jag kan sticka vad jag vill. Behöver aldrig köpa igen.

  3. Fina loppisfynd bra motvikt till Black Friday som jag är innerligt trött på. Jag avstår gärna och i jul skall det bara bli cirkulära julklappar 😀