Det kändes sorgligt att duka upp ett festbord och samtidigt säga “hej då, vi kanske ses igen” till En Underbar Pod.
Tack och lov fick jag och Erica fint sällskap när vi häromdagen spelade in sista avsnittet, Olov Antonsson som gör musiken du hör i podden kom och åt julmat med oss.
– Handen på hjärtat, känns det skönt att vara ifrån varandra ett tag nu?, frågade han.

Stort varmt tack till alla er som lyssnat, engagerat er, kommenterat avsnitten och kramat mig och Erica de här fem säsongerna. Vi kommer sakna att göra podd med er <3

Tack Olov för att vi fått låna Himlen över Hedlunda i alla dessa avsnitt!

Mitt recept på rödbetssallad:

1 kg färska rödbetor
2 dl crème fraiche
0,5 dl majonnäs
salt, svartpeppar

Koka rödbetorna i ca 20-30 minuter eller tills de mjuknat. Skölj sedan hastigt i iskallt vatten så att de går att klämma skalet av betorna. Alternativt skala rödbetorna som vanligt. Skär i tärningar. Blanda rödbetorna med creme fraiche och majonnäs och smaka av med peppar och salt. Vill du sätta ytterligare piff kan du tärna ner ett syrligt rött äpple också!