Stor varm kram till alla poddlyssnare!

Det kändes sorgligt att duka upp ett festbord och samtidigt säga “hej då, vi kanske ses igen” till En Underbar Pod.
Tack och lov fick jag och Erica fint sällskap när vi häromdagen spelade in sista avsnittet, Olov Antonsson som gör musiken du hör i podden kom och åt julmat med oss.
– Handen på hjärtat, känns det skönt att vara ifrån varandra ett tag nu?, frågade han.

Stort varmt tack till alla er som lyssnat, engagerat er, kommenterat avsnitten och kramat mig och Erica de här fem säsongerna. Vi kommer sakna att göra podd med er <3

Tack Olov för att vi fått låna Himlen över Hedlunda i alla dessa avsnitt!

Mitt recept på rödbetssallad:

1 kg färska rödbetor
2 dl crème fraiche
0,5 dl majonnäs
salt, svartpeppar

Koka rödbetorna i ca 20-30 minuter eller tills de mjuknat. Skölj sedan hastigt i iskallt vatten så att de går att klämma skalet av betorna. Alternativt skala rödbetorna som vanligt. Skär i tärningar. Blanda rödbetorna med creme fraiche och majonnäs och smaka av med peppar och salt. Vill du sätta ytterligare piff kan du tärna ner ett syrligt rött äpple också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer på “Stor varm kram till alla poddlyssnare!”

 1. Tack för att vi fått vara delaktiga i podden genom våra kommentarer! Kommer att sakna er mycket, 💕 Stor kram till er båda.

 2. Kul med ett ansikte på Olov, gillar hans låtar jättemycket och började lyssna pga att ni hade hans låt i podden 🙂

 3. Har verkligen tyckt om att lyssna på podden. Gillar att ni har gjort er egen grej och inte bara suttit i en studio och snackat utan hittat på saker och låtit alla ljud runt omkring också få ta plats. Det har gjort podden väldigt levande. Och ditt skratt är så himla smittande!

 4. Trevligt att se Olov efter alla dessa år. Kommer ihåg när han va yngre, några år yngre än mig, och gjorde massa musik häruppe i Skellefteå 🙂 Tror han gick på gymnasiet då 🙂

 5. Fy så sorgligt! Hoppas på återseende i poddform!
  Har själv en väldigt liten bekantskapskrets så då har ni fått vara som mina ”låtsaskompisar” – för vad ni är skickliga på att få mig att tro att jag sitter där bredvid. ☺️❤️

  God Jul till er!

 6. Kommer sakna podden så mycket! Den har betytt så mycket för mig. Ni har ofta tagit upp teman som ligger mig varmt om hjärtat och era samtal har givit mig många skratt och tårar. Det blev ett väldigt fint avslut på podden, har alltid tyckt bäst om de avsnitt när ni står i köket och pysslar samtidigt som ni pratar. Roligt att få höra Olov också! Jag hoppas ni båda får en fin adventstid och en härlig jul. Och att du Clara kan njuta av sista tiden av graviditeten. Tack❣️

 7. Tack för alla underbara poddavsnitt! Jag har skrattat, gråtit, lyssnat med ett leende på läpparna, lyssnat med en klump i halsen och sten i bröstet. Känt igen mig och blivit inspirerad. Tagit tag i stressen och vågat prata om den, vågat vara i den. Önskar er en fin julledighet med inte så många måsten fylld av kärlek, vänskap och en massa mys!

 8. er podd är den enda jag har följt, alla andra tröttnar jag på eller helt enkelt glömmer av efter ett tag, men era avsnitt är alltid lika mysiga och varma och funkar verkligen att lyssna på närsom, oavsett sinnesstämning. <3 <3 <3 !!! på er! kommer lyssna om! :*

 9. Här kryssar vi prinskorvar närhelst de ska stekas, året om, inte bara för att de blir fina utan för att de blir godare. Det är något med stekytan som blir annorlunda när man klipper/skär upp ändarna. Kanske för att det blir mer av maillardreaktionen i korven?

 10. Tusen tack för alla poddavsnitt!❤
  De har betytt mycket för mig och några har jag lyssnat om flera gånger. Allt kring utmattning har betytt extra mycket att höra om då jag har varit i den svängen själv. Men också alla andra tokroliga och allvarliga avsnitt där ni bjudit på er själva. Vad ska man nu göra varje tisdag?😁
  Men att du Clara har bjudit på dig själv på ett annat sätt i podden, den finns ju ändå med nu när man fortsätter läsa din blogg. Känns som man känner dig lite bättre efter podden. 🙂

 11. Det har vært utrolig fint å oppdage pod-en deres denne høsten! Den er så avslappa og herlig og kravløs! Jeg har stort sett brukt å høre på den i bilen på vei hjem fra jobb, når stresset har kjentes ekstra godt i kroppen – da har dere bestandig klart å få det til å løsne litt. Takk også for at dere har snakket om utmatningen deres og hvordan dere både har håndtert det og håndterer det nå. Det gir håp når man står i det selv! 🙂

  Jeg har heldigvis en hel masse episoder igjen, men kommer virkelig til å savne å lytte til dere når det er tomt for nye episoder å høre på.

 12. Även jag har lyssnat på vartenda avsnitt och lyssnat om flera avsnitt av er podd! Ser er som ett par vänner som verkligen förgyller tillvaron. Vet ingen podd som ens är i närheten av det ni gör. Det blir tomt utan er i lurarna! Tack för den här tiden!

 13. Oj, oj, känns riktigt snyftigt! Tack för alla fina avsnitt, förstår det ligger mycket arbete bakom och ni har fått till mixen just så bra som alla här skriver. Er podd har i praktiken varit den enda stunden när jag unnat mig ligga på soffan och bara lyssna. Så ska se mig om efter nåt nytt, men det blir svårt. Tack för den här tiden och stort lycka till med alla nya saker som väntar er nu!