Den känslan ska jag hålla fast i hela dagen

Jag hade tänkt blogga och lägga upp ett Underbara Boning-inlägg igår, för de ska ju komma på fredagar. Men jag glömde bort det. Och sedan orkade jag bara inte. Vi kom hem sent från en tung dag i stan, med begravning och minnesstund. Så när jag väl hunnit innan för dörren bara kraschade jag i säng. Sedan vaknade jag och låg och vred mig mellan halv två och halv fem, med malande tankar och tungt hjärta. Gick upp och drack nio (!) glas vatten, kröp nära Folke som låg i min säng för att försöka stjäla lite av hans frid. Men ingenting hjälpte. Tillslut tog jag fram telefonen och spelade spel och och lyssnade på Lilla Drevet för att kunna skingra tankarna.

Barnen kom in och väckte mig vid tio imorse. Då drömde jag så fridfullt. Det var en höstdag i skogen. Vi plockade lingon och vadade barfota i en fjällbäck som var märklig ljummen. Allting var bra igen och all oro var utsuddad.

Den känslan ska jag hålla fast i hela dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Den känslan ska jag hålla fast i hela dagen”

  1. Huva, det är så tungt med begravningar. Många tankar och tunga känslor som rullar, gnager, inom en.

    Men det verkar som att det verkligen var en härlig dröm du drömde. Kanske högre makters sätt att säga att det blir bättre igen?

  2. All frid och kärlek till dig Clara, så skönt med en fin dröm, Gud hjälper i det svåra, han håller oss ❤️

  3. Åh, var extra rädd om dig! Ha självmedkänsla. 💕 Härligt med en trösterik dröm. 😊 (Varför är det svårare att hålla kvar en bra känsla från en dröm än en obehaglig? )

  4. Så skönt med en fridfull dröm. Med det lilla jag lärt mig om drömtydning, tror jag den handlar om din kommande förlossning som kommer att bli en fin upplevelse.

  5. Ber och hoppas att du ska få fortsätta ha frid! Även om begravningar suger musten ur en så är evigheten och hoppet i Jesus större än allt det ledsamma. Fast det är förstås svårt att känna ibland. Kram till dig, Clara!

  6. Jag såg annonsen och ville bara skriva hur ledsen jag är för er skull. Är glad att ljuset kommit tillbaka och att ni har varandra! Kram från en bloggläsare.