Sportlovsdagar

Tack för alla fina kommentarer i förra inlägget. Alla tröstande ord, förbön och pepp. Jag tvekade att skriva texten – men efter att ha läst alla era kommentarer innan jag somnade igår så sov jag en hel natt med alldeles stilla hjärta. Utan tillstymmelse till oro. Skönt att höra att vi är fler tokar där ute. <3

Nu är jag i alla fall hos Jakobs mormor på sportlov med barnen. De badar badkar, äter ohemula mängder glass, åker längdskidor och spelar sällskapsspel. Samt ligger i soffen framför kaminen och filosoferar. Det är så skönt att se att de har det bra.

Idag orkade till och med jag pallra mig ut på en utflykt. Barnen åkte skidor ner till sjön. Jag tog bilen och följde efter. Vi tände en stor eld, grillade korv, åt plättar och bullar och mandariner och drack varm choklad.

Så himla nöjd åttaåring som i skidåkningen hittat en ny favoritsysselsättning.

Det har varit soliga dagar hittills – men trots att snön började vräka ner precis under utflykten hade vi väldigt mysigt.

Melker var med på utflykten så klart. Gjorde sitt bästa för att stjäla grillkorvar och plättar och lyckades flera gånger. Men han är så fånig och klen att han helst bara ville sitta i knät under en filt och värma sig. Då fick han förstås det – och var väldigt nöjd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Sportlovsdagar”

 1. Tack Jesus för din frid som övergår allt förstånd. Tack Clara för att du delar med dig av vad Gud gör i ditt liv.

 2. ❤️ jag tänkte och tänker ffa samma saker (när ska det dåliga hända, det är för bra nu)❤️ nu varjag lärt mig och leva med tankarna och vänner och kollegor säger samma sak. tror det är så i livet för oss. ÄLSKAR din blogg❤️❤️❤️

 3. Clara, din blogg är ett lyckopiller. Blir alltid glad eller inspirerad av att läsa det du skriver.

 4. Lilla skrutthunden! Hur är det med honom? Visst har du skrivit att han inte har några tänder längre?

  1. Han har tre små stackars tänder. Men har lever och mår bra och är en riktig liten fetknopp efter den här stillasittande vintern. Blir bra för honom med vår och skogspromenader igen =)

 5. Trots att jag har vuxna, utflugna barn så älskar jag att läsa din blogg.
  Den är helt fantastisk.

 6. Åh låt Bertil börja gå på skidträningar om han tycker det är kul (och ni mäktar med…)! Jag är uppvuxen med längdskidåkning och det har varit det absolut ROLIGASTE i mitt liv!!!! Så himla kul att hålla på med idrott och tävla och vara med kompisar på läger!! Det är kanske det jag är absolut mest tacksam för att mina föräldrar lät mig hålla på med,

  1. Åh, det gör han redan. Och visst är det kul =) och vilken himla bra träning sedan. Tack för din kommentar