Nattåg genom Sverige

Särskilt utmattad kan jag inte längre vara. För i torsdags tog jag alla tre barn själv på nattåget till Göteborg. En resa barnen längtat efter i flera månader. Och det kändes inte ens jobbigt eller gruvsamt utan bara kul. På stationen blev vi hämtade av Anna och hennes två barn. Och körde direkt till Astrid Lindgrens Värld med hyrd minibuss. Puh

Orken att blogga efter en hel lång dag i parken idag, finns dock inte riktigt där. Jag lägger bara upp den här bilden från resan ner. Himla mysigt att åka nattåg med mina pojkar.

Hörs snart igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Nattåg genom Sverige”

  1. Så mysigt med nattåg! Har åkt med barnen några gånger för att hälsa på min syster och hennes familj uppe i Boden. En resa mina barn ofta pratar om. Ser så mycket fram emot att höra hur ni haft det på Astrid Lindgrens värld, ska nämligen dit i augusti när jag är på Sverige-besök😊 Hoppas ni får en härlig tid tillsammans❣️

  2. Så roligt för er. 🙂
    Jag såg på Annas insta att ni var på ALV nu, så jag har tänkt på er idag och hoppats att ni haft en fantastisk dag. Jag älskar ju ALV och önskar att ni blir lika glada av att vara i den miljön som vi brukar bli. 😍

  3. Åååå jag längtar så tills mina barn är så stora att vi kan ta nattåget! Vi har fyra barn, ser framför mig att vi ockuperar en hel liggvagnskupé hela familjen 😁 Hoppas dagen på ALV blev lyckad!

  4. Kan vara det mest imponerande jag läst, att ta tåget själv med barnen så långt. Själv var jag stolt som tuppen när jag vågade åka själv med två barn i 2 timmar!

    Drömmen är att ta nattåget till Abisko, vilket är en favoritplats. Berätta gärna mer om hur det är att åka nattåg med barn!