Jag är så glad att Ericas och min bok Hjälp jag är utmattad har fått ett så fint mottagande. Ja, den har till och med blivit pocket nu i höst! Med lite annorlunda framsida än förut. Och med väldigt hög igenkänning i omslagsbilden…

Erica skickade exalterat den här bilden efter att ha gått in på Pocket Shop och överraskats av boken. Man vänjer sig inte riktigt vid att se sina egna böcker tycker jag – hajar alltid till och blir jätteglad!

Hoppas boken kan komma många till nytta. Tycker faktiskt att innehållet gör sig bättre som pocket än som inbunden bok – tanken var alltid att man skulle kunna bära med sig den i handväskan, skriva anteckningar i marginalen eller till och med riva ut en sida man gillar. Det är en bok gjord att brukas. Köp den till din vän som verkar konstants stressad. Eller till dig själv om du tror att du är i riskzonen. Det r att stoppa utmattning innan den går alldeles över styr.

Mina tankar om att bli friskare