En skvätt paljett på nytt sätt

Blommigt har ju länge varit mitt signaturmönster. Men just nu är jag inne på något heeelt annat. Skyller på Trinny Woodall och min syster. De har nämligen båda influerat mig till att köra på djurprint. Som den här kjolen. Och vad mer? Jo paljetter! På vardagsplagg och alltså inte till fest. Blir glad av dessa tyger och sportar nu djurprintskjolar var och varannan dag! Och en liten skvätt paljett en riktigt regngrå måndag.

Vem är jag ens? Känns nytt på ett väldigt, väldigt bra sätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “En skvätt paljett på nytt sätt”

  1. Ja!! Älskar att bära något glittrigt till vardags. Typ jeans, tröja och glitterstrumpor. Mode ska vara lekfullt och höja humöret 😀

  2. Snyggt! Leopardmönstrat-trenden är ännu stark, av en anledning. 😊 Det är kul då man plötsligt kommer på sig med att ha ändrat tycke i fråga om kläder, inredning eller annat. Lite nystart så där. På bilder här på bloggen har jag sett dig i väldigt olika frisyrer och klädstilar, du verkar variera dig mycket och det är så häftigt. Du passar i så olika också, härligt.

  3. Jag har blivit hooked på trinny sedan du tipsade om henne för ett tag sedan! Vill nu ha färg och paljetter jämt!!!

  4. Hoppas förresten det blir mer stil bilder på bloggen. Jag vet att du har så mycket att göra men jag tycker det är så intressant o inspirerande att se dem.