Tisdag med matlag

Ikväll har vi haft matlag hemma hos oss. Ute föll snön och temperaturen sjönk grad för grad. Inne njöt vi ljuset från nitton tända stearinljus och en hel drös med adventstjärnor. Jo, de fick komma upp en vecka för tidigt i år. Men jag har så mycket för mig fram till advent att jag annars inte skulle hunnit adventsdekorera alls. Och det hade ju varit KATASTROF!

Hela den här veckan är lite snurrig. Så mycket jobb som ska färdigställas med förhoppningen om att i gengäld kunna ha en riktigt lugn och skön december. Det är det ju helt klart värt så jag kämpar på.

Vid tiotiden ikväll skingrades matlaget och jag plockade iordning det värsta stöket i köket. Och nu ska jag själv strax sova. Bjussar först bara på Ulf och Ylva-Karin som bekantar sig med varandra på bebisvis.

Mums. Den där ska jag undersöka. Ser smaskig ut.

Attackerar när den tittar bort

Sliter tag i utstickande del och säkrar grepp

Gapar och tar ett rejält bett.

Tvi. Hår i munnen. Menlös smak. Ändå positivt överraskad av kraftig ljudeffekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Tisdag med matlag”

 1. Haha och där satt Ylva-Karin i frid och ro med en massa snöre och gnagde….och från ingenstans kom attacken!! Bebisar lever dramatiska liv.

 2. Min man och jag brukar skämta om att den internationella bäbishälsningen är att peta varandra i ögonen. Vår teori är att det så de testar om den andre är levande eller ej.

 3. Alltså det får mitt hjärta att vibrera bilderna på bäbisarna. Hahaha aaaaaatack älskar’t

 4. Jo, men lite man känslan att en borde hellre hjälpa stackarn än bara fotografera…. har haft en sådan där barndom där folk tyckte och sa: titta vad gulligt! Att det gjorde ont eller var pinsamt för barnet det spelade liksom mindre roll..

  1. Kände också så först Bendte. Men vi får väl anta att ett ingripande och tillsägelse skedde precis efteråt.

 5. Härligt med matlag!
  Jag tycker det är jättekul att läsa om vad som bjuds oavsett makaronipudding eller renstek så om du vill får du gärna lägga in en blänkare om vad ni bjuder/bjuds på.
  Ha det så bra uppe i norr : )

 6. Haha! Fantastiskt rolig bildserie. Och hög igenkänningsfaktor för oss med små pluttisar hemma. Det är ju så kul att ”klippa in” kommentarer till alla deras tokiga beteenden. ☺️