Å vad det var vintervackert ute idag. GrĂ€ddig snö pĂ„ alla grenar – ja pĂ„ minsta lilla barr.

Nu har barnvagnen ersatts av sparklĂ„dan. SÅ mycket trevligare att kunna sparka Ă€n att rulla vagn.

Proppade ner bebisen i massa fĂ„rskinn och sedan fick han svischa fram. Är det riktigt kalla dagar sĂ€tter jag ocksĂ„ upp vindskyddet. Jag har ett med glasruta fram, sĂ„ att sikten inte skyms.

Ulf Àr verkligen den mest förnöjda lilla plutt jag haft glÀdjen att kÀnna. Bertil var visserligen ocksÄ vÀldigt förnöjd som bebis, men inte fullt lika solig kanske. Och Folke var och Àr ett unikum pÄ sitt sÀtt. HÀlften cayennepeppar och hÀlften vaniljglass.

SparklÄdan har jag förresten anvÀnt till alla mina barn och vi hade den sjÀlva som smÄ. Mamma mÄlade och skrev Annas namn pÄ den nÀr hon var bebis. Det fÄr stÄ kvar sÄklart.

Den gulliga rutiga kappan sydde min farmor till min farbror för ungefÀr 75 Är sedan. HÄller fortfarande stilen!

Min egen kappa Àr tretton Är gammal ungefÀr. Och mössan Àr nÄgot liknande. Vantarna har en blogglÀsare skickat som gÄva och ullklÀnningen Àr en tre Är gammal favorit frÄn Eljest IDAG Design. Till det har jag mina kabelstickade ullkalsonger frÄn Nostebarn. Och kÀngor frÄn Zara. SÄ nu vet ni det.

Idag nÀr solen skymtade pÄ himlen och termometern bara visade nÄgra fÄ minus sÄ skyndade vi oss ut för att fÄ lite luft. SÄ tjusigt med rosastÀnkt himmel

Och snötunga granar

Jag pilade förbi min kompis Stina som har en avundsvĂ€rt enorm ladugĂ„rd. TÄNK sĂ„ mycket underbart skrot jag skulle kunnat samla pĂ„ mig dĂ€r inne? En dröm! Minimalism och prylbantande Ă€r inte min grej.

Det var en skön sparktur – men nu fĂ„r jag sota. För min förkylning har krupit ner i lungorna och jag har vĂ€rldens skrĂ€llhosta. Fast jag Ă€r hellre sjuk nu Ă€n om en vecka. Tur att veckan som kommer Ă€r vĂ€ldigt lugn och skön. Ja nĂ€stan hela december har varit lugn. Jag har ju möjlighet att lĂ€gga mitt schema ganska fritt och har bestĂ€mt mig för att alltid ha lugnare arbetstempo innan jul. Just för att det Ă€r min favorittid och jag vill hinna njuta och inte hasta igenom den.

Sparka hemmÄt