Även om bloggen alltid är mitt nummer ett så är det väldigt roligt med instagram också. De båda kanalerna kompletterar varandra så bra. Idag passerade jag 90 000 följare på mitt instagramkonto Underbaraclaras och 60 0000 följare på mitt konto Underbaraboning. Så kul! Här kommer de mest klickade posterna under det gångna året. Jag har jag gjort 378 inlägg och fått 1,3 miljoner likes på min instagram och det visar sig föga förvånande att bebisar är en vinnande formula 🙂

7938 likes 110 kommentarer

Skolavslutningar tar på krafterna 😌

7882 likes 150 kommentarer

Alldeles nypermanentad 🌱

7585 likes 163 kommentarer

Här var han fyra månader. Om ett par veckor fyller han åtta år. Föräldrar som pratar om hur tiden flyger är tröttsamma. Men jag känner exakt samma sak och blir livrädd. För om de senaste åtta åren gått så här snabbt kommer de kommande åtta åren gå lika fort. Och då är han sexton imorgon. En ålder då landet-kids ofta flyttar hemifrån. Till stan. Ifrån sin mamma 💔 Det är nästan för hemskt för att tänka på. Lika otäckt som Twin Peaks, mördare och kärnkraftverk som havererar. Hälsningar en hormonell, gravidkänslig snart trebarnsmamma som inte kan sova om nätterna utan ligger och oroar sig för sina barn.

17 100 likes 1102 kommentarer

Ett litet livstecken på bloggen idag 🌱

12 300 likes 271 kommentarer

Jag är så kär ❤️

10 000 likes 168 kommentarer

Barnvälsignelse idag för alla tre ungar. Med efterföljande fest i trädgården. Jag är så glad! Det hade inte kunnat bli mysigare, härligare eller ens bättre väder. Detta var max. Jag och Jakob sjöng för pojkarna i kyrkan (liten snutt finns på stories) och kära @minkarusell höll i ceremonin tillsammans med pastor Nils. 🎈

9984 likes 786 kommentarer

Idag skulle min mamma ha fyllt 63 år. Hade hon levt hade hon inte ens hunnit bli pensionär! Och vi skulle säkert förberett oss för att fira jul ihop. Hon och pappa alla deras fem barnbarn. Det är så fruktansvärt att vi istället förlorade henne för elva år sedan. Allt liv som inte blev levt. All kärlek som inte hann kännas. Minnen som aldrig fick skapas.

Oftast går det bra. Jag står ut. Man måste ju. Ändå kan hugget, den vansinniga svartsjukan, ta över. När jag ser andra gå med sin mamma på stan. Få hjälp med barnpassning eller fönsterputsning. Öppna mammapresenter som stickade vantar eller nytt nattlinne eller något annat kärleksfullt praktiskt som bara ens mamma ordnar.

Jag är övertygad om att jag själv blev mamma vid 24 års ålder på grund av den insikten. Att livet är kort. Att man kanske inte får leva så länge man tänkt sig. Att varje dag räknas. Vänta inte med det viktigaste.

Idag har jag försökt skapa ännu en kärleksrik och meningsfull dag för mina tre pojkar. Så att jag fått fylla dem till brädden med min omsorg. Under den tid vi får ihop. Förhoppningsvis många fler år än min egen mamma fick ❤️

9005 likes 103 kommentarer

En tur i skymningen, längs vår fina byaväg. Med bebis i sparklådan, nedbäddad med tre fårskinn. Kölddimma och rosa himmel. Fint så det förslår

17500 likes 586 kommentarer

Jag kände dig redan som frö. Jag visste långt innan det syntes. Att du skulle fästa. Klamra dig kvar i mig.
Ändå.
Tänk att det var du
Hela tiden du
Det var du som var hos mig.
Alla vaknätter. Alla dimgrå dagar. Alla gånger vi strykt över magen och undrat.
Och så var det du
Hela tiden du
Det var du som var hos mig