Allt jag vill skriva om

Det är så mycket jag vill skriva om. Som jag har på tungan men inte får ut just nu på grund av tidsbrist. Och sömnbrist. Sov inte mer än fem timmar någon natt förra veckan. Jakob har massor med vårbruket och jag har också extremt mycket att få färdigt innan barnen går på sommarlov nästa onsdag.

Självvalt arbete för min del. För jag är så glad att jag inte märkt av något annonstapp. Däremot känner jag såklart ändå oro för hösten och vintern så därför bokar jag upp mig på mycket. Allt för att säkra lönen till mig och mina anställda och alla andra omkostnader. Och jag har lyckats ordna barnvakt till Ulf nästan varje dag fram till skolavslutningen så att jag får lite arbetsro. På eftermiddagarna och kvällarna försöker jag däremot göra njutbara saker. För att sedan ta ett sent pass på kvällen.

Idag är det 27 grader i skuggan och vi har hängt på badplatsen sedan barnen slutade skolan för dagen. Perfekt sätt att varva ner efter en arbetsdag där jag inte ens tagit kisspaus.

Jaja.

Rubriker jag vill blogga om och har på tungan men inte har ro att formulera mig om. Men som kommer. Kanske snart. Hoppas snart.

 • Min nya kylskåpsinsikt
 • Att ha varit ihop i femton år. Knöligt mellan varven men hur det ändå blivit bättre och bättre och är ovanligt fint tre barn senare.
 • Gårdagens extremt bra trädgårdsinköp
 • PMS
 • Felet på trosorna
 • Hur det går med bloggombyggnaden
 • Hälsoåret 2020s framskridande
 • Sommarens olika små uteprojekt
 • Vår växttunnel till jordbruket
 • När barnen visslar
 • Bastubygge
 • Min nya frisyr

Kan inte skriva mer nu. Men bjuder på en bild av en väldigt underbar människa

Som gjorde terminens sista läxa uppflugen i ett träd

En sådan godmodig livsnjutare. Det är min nioåring det!

Vi hörs igen imorgon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “Allt jag vill skriva om”

 1. Hej å tack för en jättefin blogg! Du har tidigare skrivit om att barnen går på fritids, kan de inte vara där några dagar in på lovet så ni hinner jobba lite mer klart? Brukar kunna vara ganska goa lovdagar på fritids.
  Ha en härlig sommar ☀️

 2. Åh vad jag ser fram emot ”felet på trosorna” – jag hoppas innerligt att du har en lösning!

 3. Vilken underbar plats att göra sina läxor på – det är så roligt att följa dig! Ha en bra tisdag och solen ska lysa även idag! PS : glöm inte att andas mellan varven 🙏❤️🙏

 4. Ser fram emot allt, men särskilt trosinlägget känns ju viktigt och angeläget 🙂 Inget sabbar ens dag såsom trosor som inte är bra!

 5. Trosor ja. Fick några av min man som skinkorna inte fick plats i alls. Kände mig jättetjock men är ju definitivt normal stor med 67 kilo till mina 174 cm

 6. Låter som att det kan bli en massa spännande läsning framöver. Och, om du kommer fram till vilka alla fel det är med trosor samt hur man får tag i den perfekta varianten, förtjänar du sannerligen ett fint pris på något sätt, hihi! Men var rädd om dig också så att du får den vila du behöver.

 7. Han är så fin! Alla dina gossar är det förstås!
  Jag vill gärna läsa mer om projekt Bli fullvuxen, behöver själv tips där 🙂

 8. Men åh, vad sugen jag blev på att läsa dessa inlägg som än så länge “bara” finns på tungan. Hoppas att de kommer ner på pränt snart. Men känn ingen press nu bara för att jag blev sjukt nyfiken. Underbart att se din gosse i ett träd! Som en liten apa ju. 🙂

 9. Alltså, trosorna… Vill hitta de perfekta som inte åker in i röven bak, men som har snorhöga ben och gärna hög midja. Finns de? Alltså typ bikinimodell med ordentligt höga ben, inte de där hemska brasilian som man bara ser kommer vandra in ditt solen aldrig når, och och inte sådana där “cheeky” som också vandrar iväg. Jag förstår inte grejen med att vi ska vilja ha ä n n u mer tyg mellan skinkorna än vad string redan erbjuder? Liksom varför?