• innehåller reklam för Marstorps Mat •

Får vi bli dina bönder?

Nu är jag så himla peppad och glad. För nu har vi öppnat för nya prenumeranter i vårt jordbruk Marstorps Mat. Förra året var det över 300 familjer som fick hem våra grönsaklådor och i år siktar vi på att dubbla mängden sålda grönsaker!

Varannan vecka från slutet av juli packar vi grönsakskassar fulla med rykande färskt från våra åkrar. I en rolig, smaklig och varierande mix. Nytt för i år är att vi erbjuder två olika prenumerationer.

Antingen beställer man grönsakslådan eller så beställer man grönsakslådan + grovsakslådan (skulle STARKT rekommendera det senare). Grönsakslådan innehåller nyskördade grönsaker som morötter, sockerärter och broccoli. Medan grovsakslådan också innehåller olika rotsaker, kål av alla sorter och mycket, mycket mer!

Vi levererar hem till dörren med elcykel om du bor i centrala delarna av Umeå. För alla andra sker hemleveransen med elbil och det får bland annat fint att beställa hem till Obbola, Holmsund, Sävar, Stöcksjö, Brån, Håkmark, Vännäsby, Hissjö…

Vi driver Marstorps Mat med respekt för natur och djur – med hållbarhet i fokus i varje led och ekologiska principer. Och vill du dessutom unna dig härligt handverksmässigt bröd samarbetar vi med Kulturbageriet som erbjuder en kasse nybakat tillsammans med grönsakerna.

All information om Marstorp och våra odlingar och hur du blir grönsaksprenumerant. Det hittar du här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Får vi bli dina bönder?”

 1. Clara, du hade mer än gärna fått bli min bonde om jag hade bott i Sverige!
  Lycka till med prenumerationerna, hoppas att det blir massor!

 2. Så underbart, fantastiskt, fint … men Skåne, nä det går väl inte … Lyckostar ni som bor inom leveransområdet.

 3. Säger detsamma som föregående kommentarer, tänk om man bodde mera norrut!
  Låter fantastiskt, lycka till med säsongen. ❣

 4. Vilken dröm att få såna fantastiska varor hemlevererade! Bodde vi närmare så hade jag stått först i kön! 🙂

 5. Kan man bara få lyfta på hatten (även om jag inte har på mignågon) och säga att jag tycker ni är fantastiska. Vilka kloka och ARBETSAMMA människor ni är. Så mkt jobb med bonderiet, i synnerhet i norra Sverige. Varmt lycka till. (Vore roligt om ni kunde skriva om ni får det att gå runt , som inspiration för andra att våga . Förstår förstås att man inte kan räkna timpeng på vanligt vis men ändå) Hurra för er!

 6. Gillar hur leveranserna inte bara är fokuserad på storstaden utan även på alla små byar runt om! Som Vännäsby där jag bor och Brån där jag jobbar

 7. Så otroligt fina illustrationer! Och jag är så imponerad av, att ni orkar jobba så hårt.

 8. W O W! Kommer ni cykla från er i Tvärålund till exempelvis Teg och Röbäck? Eller blir det elbil en del av biten?

  1. Vi kör in allt med elbil (många hundra kilo per leverans) och levererar samtidigt längs vägen i småbyarmna. Och sedan cyklas lokala transporter ut i stan med elcykel 🙂

 9. Wow… vad synd att jag bor i skåne, jag vill oxå ha en grönsakslåda… verkligen rätt namn…underbara… hoppas ni inspirerar skånska bönder 😊

 10. Hej! Jag bor för långt bort så kan tyvärr inte beställa. Men jag måste fråga vem illustratören är bakom de fina illustrationerna?